Witajcie dziewczynki:-)
Nikki ale biedny ten Twoj maluszek. Szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!!
Ja to wogole jakos malo ruchu mam i czuje ze pupa mi tez urosla troche i uda..w sumie inni tego nie widza ale ja czujeJa w sumie jem mnie niz przed ciaza i madrzej napewno..na sniadanie pol bulki albo jedna ciemna kanapke..pozniej kawka i jakies ciasteczko..no i owoc..pozniej maly obiad i do wieczora mi starcza prawie.. czasem jedna kanapke jakas jeszcze wieczorem zjem..ale 5kg dodatkowe jest a dzieci razem waza jakies 650g..no ale wiem ze te plyny i wszystko..w sumie mam podwojna ilosc plynu np..ale i tak mi ciezko..Generalnie mysle ze tkanka tluszczowa sie gromadzi na zapas nie z tego ze sie wiecej je, tylko z tego ze jest gorsza przemiana materii bo metabolizm zwalnia.
Ja rano jem staly zestaw 2 kajzerki i serek wiejski, albo bialy ser, albo te 2bulki z wedliną albo cos, potem ok12 2kanapki np z dzemem, potem jakies owoce np jabłoko i gruszka, a potem na obiad zupa, lub same ziemniaki z surówką (mieso mi nigdy nie podchodzilo przed ciaza i tak zostalo), potem jakis serek homo, albo maslanka, albo kefirek i owocek i jestem na +6.
Przed ciaza jadlam duzo wiecej, przede wszystkim jadlam slodycze.
Nikki ale biedny ten Twoj maluszek. Szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!!