reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

dziadek i tatus dzien wczesniej sobie pofolgowali bo dziadek mial urodzinki i ten jego mętny wzrok jest "wspomnieniem dnia wczorajszego ";-) a tak naparwde to przy malej zrobi wszytsko pzoa przewijaniem i anwet z nia sam w domu zostanie jak trzeba.Oczywiscie z dolaczona instrukcja obsługi :-)

reklama
tynka, no to dzielny ten dziadek. U mnie obaj dziadkowie uwielbiają wszystkie swoje wnuki, ale za skarby swiata nie odważyliby się zostac z niemowlakiem sami w domu:laugh2: Owszem pobawią się popilnują, ale jakas kobitka musi być w pobliżu i interweniować w razie awarii. No ale teraz jak Ola ma już pięć lat, to nawet z dziadkiem drewno do kominka piłowała i wbijała gwoździe w deski (dobrze, że mnie przy tym nie było, bo bym chyba zawału dostała)

hahahah zdolna ta Twoja Olka:tak: a tata to nie mial wyjsca bo mama w pracy siostra byla na uczelni a my z Pawłem jechalismy na zakupy i odebrac wygrana w Totka:tak:

trafilam tylko 4.i byla akurat 155 zl gdybym trafila 5 byloby 6.000:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: zbyt slabo sie z pawle poklocilam;-) :-)
Wracalismy od pediatry z Emila i sie pokłocilismy po drodze weszlam i wypelnilam kupon no i jakos mi sie udalo.teraz muse sie z nim mocniej poklocic bo jutro kumulacja:-D :-D :-D

Fajnie, zawsze coś. Tez kiedyś trafiłam czwórkę i dostałam 116,-.
Prawie było na panieńskie, bo tydzień przed ślubem.

Zastanawiam sie o co zrobic awanturke:eek: :eek: :eek: :baffled: :baffled: :confused: ;-) nie bardzo mam o co bo wczoraj pawel posprzatal kucnie zrobl pranie i porozwieszal zrobil obiad........... nie mam sie do czego przyczepic..........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wiem ..............przesole ziemniaki;-)

reklama
Do góry