reklama
T
tynka
Gość
No to ona tak jak ja
Ja albo wymiotowalam albo siedziała dwie godziny nad talerzem zupy mlecznej ryczałam a i tak nie zjadlam wreszcie mam sie poddała i juz mnie wiecej nie meczyła :-)
Ja albo wymiotowalam albo siedziała dwie godziny nad talerzem zupy mlecznej ryczałam a i tak nie zjadlam wreszcie mam sie poddała i juz mnie wiecej nie meczyła :-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Xandii Emilka za mała na tabletki...Ja daję małej wit C dodatkowo z cebionem multi,który brała przez cały czas i wit D3, do tego łyka syropek bez problemu bo słodki.Kaszlu już prawie nie ma, jeszcze ten katar paskudny. No i w nocy śpi z nami odkąd ma katar..tym razem mi to nie przeszkadza bo kupiłam większą kołdrę no i nie muszę do niej wstawać ale znów będzie problem z oduczaniem jej...
Dziewczyny ja Ali podaje wit C i syrop ACTIFED jest to dla dzieci od 6 roku zycia jest przeciwkaszlowy i udraznia drogi oddechowe, z tym ze juz mi sie konczy a to ostatnia butelka zapasu z Polski :-(, nie wiem co tutaj jej podawac:sick:, tu jak nie antybiotyk to na wszystko paracetamol
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
A pochwalę się:-)wchodzi i schodzi z łóżka, lepiej jej wychodzi schodzenie jak na razie, zrobi też sama 6 kroczków idąc od jednej osoby do drugiej.Mąż jej ostatnio robi różne tunele i kryjówki,które uwielbia chyba będzie policjantką po tatusiu;-)
T
tynka
Gość
Ja tez sie musze pochwalić Emilka od wczoraj mówi TATA ale jeszcze nieswiadomi bo jak cos chce i jest przy PAwle to i tak zawoła mama
reklama
Dziewczyny gratuluje waszym corciom postepow :-):-)
Mojej Ali takj akby troche przechodzilo ztym ze rano zwymiotowala jakas flegma teraz troche jeszcze kaszle no i nie wiem czy jutro ma isc do szkoly czy nie zobacze chyba rano...
Mojej Ali takj akby troche przechodzilo ztym ze rano zwymiotowala jakas flegma teraz troche jeszcze kaszle no i nie wiem czy jutro ma isc do szkoly czy nie zobacze chyba rano...
Podziel się: