reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

No niestety u Alusi ani czosnek ami syropek z cebuli nie zda egaminu, poniewaz jak jej cos nie smakuje a wmusze jej to zaraz wymiotuje

reklama
No to ona tak jak ja :)

Ja albo wymiotowalam albo siedziała dwie godziny nad talerzem zupy mlecznej ryczałam a i tak nie zjadlam wreszcie mam sie poddała i juz mnie wiecej nie meczyła :-)

Emilka, moja Ola też nie może w siebie wmusić ani czosnku, ani syropku z cebuli:no: ale za to łyka Aliofil (wiesz, te tabletki czosnkowe) może twoja córcia będzie chciała chociaż to łykać?

Xandii Emilka za mała na tabletki...Ja daję małej wit C dodatkowo z cebionem multi,który brała przez cały czas i wit D3, do tego łyka syropek bez problemu bo słodki.Kaszlu już prawie nie ma, jeszcze ten katar paskudny. No i w nocy śpi z nami odkąd ma katar..tym razem mi to nie przeszkadza bo kupiłam większą kołdrę:-D no i nie muszę do niej wstawać ale znów będzie problem z oduczaniem jej...

Dziewczyny ja Ali podaje wit C i syrop ACTIFED jest to dla dzieci od 6 roku zycia jest przeciwkaszlowy i udraznia drogi oddechowe, z tym ze juz mi sie konczy a to ostatnia butelka zapasu z Polski :-(, nie wiem co tutaj jej podawac:sick:, tu jak nie antybiotyk to na wszystko paracetamol:baffled:

Mimo,że katarek już prawie przeszedł Natalka znów spała z nami..w swoim łóżeczku niespokojna, co chwilę się wybudzała a u nas sekunda i śpi bez wiercenia do rana...

A pochwalę się:-)wchodzi i schodzi z łóżka, lepiej jej wychodzi schodzenie jak na razie, zrobi też sama 6 kroczków idąc od jednej osoby do drugiej.Mąż jej ostatnio robi różne tunele i kryjówki,które uwielbia chyba będzie policjantką po tatusiu:-D;-)

Ja tez sie musze pochwalić Emilka od wczoraj mówi TATA :) ale jeszcze nieswiadomi bo jak cos chce i jest przy PAwle to i tak zawoła mama :-D

reklama
Dziewczyny gratuluje waszym corciom postepow :-):tak::-)
Mojej Ali takj akby troche przechodzilo ztym ze rano zwymiotowala jakas flegma teraz troche jeszcze kaszle no i nie wiem czy jutro ma isc do szkoly czy nie:szok: zobacze chyba rano...

Do góry