reklama
T
tynka
Gość
U nas bylo tak ze prosto do pediatry poszlismy do apteki no i mialam zapisane 10 puszek mleka a w aptece bylo tylko 9 i powiedzialam by Pawel nie bral w ogole i ze kupimy w aptece u nas na osiedlu a on sie uparl ze jedna sie odbierze kiedy indziej a potem sie okazalo , ze lekarka pomylila date i zamist wpisac 9 listopada ona wpisala 10 no i w aptece nie mogli nam nic sprzedac bo system odrzucal recepte. Wiec mu powiedzialam by poszedl do lekarki by poprawila recepte bo byly tez tam zapisane leki dla Emilki a byla podziebiona, no i Pawlowi sie nie chcialo wiec sie wkurzylam i wrocilam do przychodni a on sobie siedzial z Emilka w holu. Jak juz dotarlam do przychodni to okazalo sie ze pani doktor gdzies sobie wyszla no i czekalam, czekalam, czekalam az sie wkur..... i spobie poszlam. No i musialam sie na kims wyzyc no nie A ze po drodze byl totalizator to sobie wypisalam kuponik i ot tak jakos sie udalo
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Tynka i co wygralas cos? ;-)
T
tynka
Gość
Tak Karla 155 zl w duzego lotka mialam 4 trafienia:-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
e no to super :-) moja mama gra od 40 lat heheh i chyba raz cos tam wiekszego wygrala, my z mezem puszczamy totka gdy jest kumulacja hehe, ale jak narazie nic nie wygralismy
T
tynka
Gość
No wlasnie my tez tylko jak jest kumulacja to gramy:-) Pawłowi szkoda pieniedzy na 1.000.000
reklama
Witam dziewczyny :-)
TRoszke tu nie zaglalam, ale juz dzis sie odzywam.Z ala juz dobrze w poniedzialek maszeruje do szkoly bo juz minimslnie kaszle a leki bierze
Tynka coronia przesliczna, do kogo podobna? W totka niestety szczescia nie mam gralismy z mezem kilka razy jak byly kumulacje to nawet 2 sie nie trafily:sick:
Wy dziewczyny grajcie moze bedziecie milionerami:-)
TRoszke tu nie zaglalam, ale juz dzis sie odzywam.Z ala juz dobrze w poniedzialek maszeruje do szkoly bo juz minimslnie kaszle a leki bierze
Tynka coronia przesliczna, do kogo podobna? W totka niestety szczescia nie mam gralismy z mezem kilka razy jak byly kumulacje to nawet 2 sie nie trafily:sick:
Wy dziewczyny grajcie moze bedziecie milionerami:-)
Podziel się: