reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Tynka widać, że dziadek jest zakochany we wnusi :-D A kumulacja wynosi na jutro 6 mln zł :szok: Także warto się pokłucić. Może to dobry sposób na wygraną w totka? Muszę wyprubować ;-)

reklama
Kurcze my się prawie nie kłócimy...dlatego nic nie możemy wygrać od dłuzszego czasu...:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-)Mariusz się nie daje zbyt łatwo sprowokować..co by tu wymyślić..

No to ja nie mam szans na wygraną, bo my się z Maćkiem nie pokłuciliśmy jeszcze ani razu :confused: :baffled: :-) Oby dwoje jesteśmy zwolennikami szczerej i spokojnej rozmowy :tak:

:-D U nas bylo tak ze prosto do pediatry poszlismy do apteki no i mialam zapisane 10 puszek mleka a w aptece bylo tylko 9 i powiedzialam by Pawel nie bral w ogole i ze kupimy w aptece u nas na osiedlu a on sie uparl ze jedna sie odbierze kiedy indziej a potem sie okazalo , ze lekarka pomylila date i zamist wpisac 9 listopada ona wpisala 10 no i w aptece nie mogli nam nic sprzedac bo system odrzucal recepte. Wiec mu powiedzialam by poszedl do lekarki by poprawila recepte bo byly tez tam zapisane leki dla Emilki a byla podziebiona, no i Pawlowi sie nie chcialo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wiec sie wkurzylam i wrocilam do przychodni a on sobie siedzial z Emilka w holu. Jak juz dotarlam do przychodni to okazalo sie ze pani doktor gdzies sobie wyszla no i czekalam, czekalam, czekalam az sie wkur..... i spobie poszlam. No i musialam sie na kims wyzyc no nie:-D A ze po drodze byl totalizator to sobie wypisalam kuponik i ot tak jakos sie udalo:-D :-D

e no to super :-) moja mama gra od 40 lat heheh i chyba raz cos tam wiekszego wygrala, my z mezem puszczamy totka gdy jest kumulacja hehe, ale jak narazie nic nie wygralismy :no:

My również gramy jak jest kumulacja, tak jak np. jutro :-D Największa nasza wygrana to 16 zł za 3 :-D Ale byłam szczęśliwa, że w ogóle coś udało nam się wygrać. Popatrzcie, taka mała rzecz a jak cieszy :szok: :-D :laugh2:

reklama
Witam dziewczyny :-)
TRoszke tu nie zaglalam:zawstydzona/y:, ale juz dzis sie odzywam:tak:.Z ala juz dobrze w poniedzialek maszeruje do szkoly bo juz minimslnie kaszle a leki bierze
Tynka coronia przesliczna:tak:, do kogo podobna? W totka niestety szczescia nie mam gralismy z mezem kilka razy jak byly kumulacje to nawet 2 sie nie trafily:sick:
Wy dziewczyny grajcie moze bedziecie milionerami:-)

Do góry