reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Tynka patent z fotelem mi się na pewno przyda:-). Natalka na pewno długo też nie posiedzi na tyłku, lubi mi zwiewać jak zmieniam pampersa i karmienie na krzesełku też nie jest łatwe muszę jej dawać różne czary,które mam przy sobie i od razu oczywiście lądują na ziemi,żeby ją zająć przy karmieniu.

reklama
Skakanka u nas krzesełko do karminia służy jako zastawka przy kolumnie:baffled: . Emilka niespecjalnie lubi tam jesc:baffled: :baffled: woli siedzieć u mnie na kolanach albo jeśc na stojąco. Jak ja posadzę w krzesełku to macha rękami we wszytskie strony i koniecznie chce włożyc ręce do miseczki:-( . Przy pampersie tez zwiwewa gdzie sie tylko da......zawsze muszę mieć cos pod ręką by ja przewinąć.

Natalka też najchętniej by jadła u mnie na rękach do tego,żebyśmy sobie spacerowały a w krzesełku się wykręca i chce wstawać.
Nocka ładnie przespana od 20 do 8:-)a teraz znów śpiąca..dziwne...

Wiam :-)
Przez dlugi weekend nie bylo mnie na forum i tyle czytania:tak:(mezulek okupowal komputer)
Wczoraj moja corcia byla na urodzinkach u kolezanki polaczonej z party na Halloween, byla bardzo zadowolona , a dzis siedzimy bo dzieciaki tutaj maja caly tydzien wolny;-)
Skakanka kupilismy ten model wozeczka graco: mam nadzieje ze zdjecie sie pojawi:eek:. Czyli taki jak na zdjeciu tylko bez fotelika- nosidla bo taki fotelik dostalam od znajomej
Do srodka natomiast zakupilismy takie plaskie cieple nosidlo- spiwor, bo wiadomo dzieciaczek urodzi sie zima a ja z wozkiem bede wychodzic codziennie wiec maluszek musimiec cieplutko

Skakanka, Tynka ...... Dziewczyny wasze córeczki to chyba pierwszy raz śnieg widzą, pewnie są zdziwione :szok: , a ciekawe jak wielkie oczy zrobią jak go dotkną poraz pierwszy :-) Oj dziewczyny aparaty po ręką i do dzieła ...... czekam na foteczki ;-)

U nas jeszcze sniegu nie ma, ale znając Emilkę chetnie by go zjadła:-D :-D To samo jest jak jej zrobie piane w wannie:baffled: :-)
Ja to sie zastanwiam czy ubierac duża choinke w tym roku czy lepiej taka malutką i postawic ja gdzies na szafce...........:confused: Paweł się smieje ze kupimy sobie zapach samochodowy i powiesimyz amaist jemioły pod zyrandolem:baffled:

Tynka ...... ja bym postawiła dużą, a najlepiej taką ogromną ...... niech ma przed nią respekt każdy krasnal ;-) U mnie stała taka duuuża i funfela jak przyszła ze swoim prawie rocznym synkiem to nawet się nie odważył do niej podejść, tylko się zapowietrzał i wielkimi oczami patrzył w górę :szok: Zresztą, jak pierwszy raz się nauczy, że nie wolno chionki zmasakrować to będziesz miała spokój na lata, a przecież zawsze tyle kolorowych świecidełek przyciąga do siebie sroczki. Możesz dla bezpieczeństwa nisko nie wieszać bombek tylko jakieś papierowe ozdoby lub słodycze ;-)

Mam nadzieję, ze Emilak zacznie rouzmiec sens słowa "NIE" bo narazie to ma mnie gdzies jak jej mówie nie wolno:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Smieję sie tylko i broi dalej:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: No ic hyab właśnie takz robimy, ze postawimy duża....będę musiała jakoś kable zabezpieczyc bo ona po tatusiu ma zboczenie na tym punkcie........kable i komputer...........normalnie siódme niebo dla niej............już nawet PAweł daj jej starą myszke do zabawy..........:baffled:

reklama
Do góry