reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
hahahaha .... cudne jesteście 

.
Matiego też mierzę pod ścianą... i muszę to zrobić bo z 2 m-ce chyba nie mierzyłam, a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temu
kiedyś w zimie jeszcze 

Matiego też mierzę pod ścianą... i muszę to zrobić bo z 2 m-ce chyba nie mierzyłam, a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temu

MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
... a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temukiedyś w zimie jeszcze
![]()

K
konto usuniete
Gość
tikuś

;-)

K
konto usuniete
Gość
ale mój Niko właśnie nie dba o linie i je dużo kalorycznych rzeczy
Elżbietka czym ty karmisz Fifcia??
przeciez ty tez jetes szczupla wiec po kim on taki kawał chłopa??

Elżbietka czym ty karmisz Fifcia??

Nie wytrzymam 
Emilka waży 11,400 i super wygląda, tak prawie.
Ale co Wam powiem ciekawego, kolega który mieszka w stanach ma córkę która za miesiąc skończy rok. Oboje z żoną są szczupli, a ta mała waży 13 kg
W szoku jestem. Nie wiem, czym ją karmią, bo nie mam bardzo z nimi kontaktu, wiem to od jego mamy.

Emilka waży 11,400 i super wygląda, tak prawie.
Ale co Wam powiem ciekawego, kolega który mieszka w stanach ma córkę która za miesiąc skończy rok. Oboje z żoną są szczupli, a ta mała waży 13 kg

W szoku jestem. Nie wiem, czym ją karmią, bo nie mam bardzo z nimi kontaktu, wiem to od jego mamy.
K
konto usuniete
Gość
moze typowym amerykanskim jedzonkiem
;-)
ja tez ostatnio spotkalam sie z kumpela ktora mieszka za oceanem a jej synek ma 5 miesiecy i wazy 8 kilo
ale pewnie jak zacznie chodzic to ladnie pozrzuc wszystko bo oni tez sa normalnej budowy ciala
Antenka ciesz sie ze hubcio nie przybiera na wadze jak inne dzieco w usa

;-)

ja tez ostatnio spotkalam sie z kumpela ktora mieszka za oceanem a jej synek ma 5 miesiecy i wazy 8 kilo

Antenka ciesz sie ze hubcio nie przybiera na wadze jak inne dzieco w usa

reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
MoniaJestem w szokuEmilka Skakaki jest prawie pół kilo cięższa od Filipka Eli a starsza jest o rok
To co tu się dziwić, że Natala jest taka lekka ;-) Po prostu to są zgrabne dziewczyny
I Nikuś Martuchy też. Oni dbają o linię
![]()

Podziel się: