reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
hahahaha .... cudne jesteście :-D:-D:-D:-D:-D.

Matiego też mierzę pod ścianą... i muszę to zrobić bo z 2 m-ce chyba nie mierzyłam, a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temu :-p:-D kiedyś w zimie jeszcze :tak:

Jestem w szoku :szok::szok: Emilka Skakaki jest prawie pół kilo cięższa od Filipka Eli a starsza jest o rok :szok::szok: To co tu się dziwić, że Natala jest taka lekka ;-) Po prostu to są zgrabne dziewczyny :tak::-D:-D I Nikuś Martuchy też. Oni dbają o linię :-D:-D:-D

ale mój Niko właśnie nie dba o linie i je dużo kalorycznych rzeczy:dry:

Elżbietka czym ty karmisz Fifcia??:-D:-p przeciez ty tez jetes szczupla wiec po kim on taki kawał chłopa??:confused::-D

Nie wytrzymam :-D
Emilka waży 11,400 i super wygląda, tak prawie.
Ale co Wam powiem ciekawego, kolega który mieszka w stanach ma córkę która za miesiąc skończy rok. Oboje z żoną są szczupli, a ta mała waży 13 kg :szok:
W szoku jestem. Nie wiem, czym ją karmią, bo nie mam bardzo z nimi kontaktu, wiem to od jego mamy.

moze typowym amerykanskim jedzonkiem:-D:-D;-)
ja tez ostatnio spotkalam sie z kumpela ktora mieszka za oceanem a jej synek ma 5 miesiecy i wazy 8 kilo:szok: ale pewnie jak zacznie chodzic to ladnie pozrzuc wszystko bo oni tez sa normalnej budowy ciala:tak:

Antenka ciesz sie ze hubcio nie przybiera na wadze jak inne dzieco w usa:-D:-D:-p;-)

reklama
Jestem w szoku :szok::szok: Emilka Skakaki jest prawie pół kilo cięższa od Filipka Eli a starsza jest o rok :szok::szok: To co tu się dziwić, że Natala jest taka lekka ;-) Po prostu to są zgrabne dziewczyny :tak::-D:-D I Nikuś Martuchy też. Oni dbają o linię :-D:-D:-D
Monia:confused::-Dnamieszałaś ty też;-) troszku z tymi imionami i się pogubiłam kto od kogo:szok::-D;-);-) Chyba chodziło o Emilkę Tynki..moja Natalka waży chyba 14 a może więcej ale ona sobie lubi zjeść i nie wybrzydza zbytnio jak jej koleżanka Marzenka co je tylko kanapki z Nutella ale jej mama też wybrzydza:-D;-)przy jedzeniu więc trudno się dziwić;-)Ale idąc tym błędnym tropem:-D;-)to ja wybrzydzałam jak byłam mała...;-)A Martusia.........jest najlżejsza ze wszystkich styczniaków tyle napiszę:-Dno dobra ważyła ostatnio 9.800:szok:;-)ale nie jest to dla mnie już problem jak kiedyś:rofl2:i też nie wybrzydza zbytnio przy jedzeniu:confused:W rodzinie mam osoby otyłe dlatego podobają mi się szczypiorkii:-D;-)

Do góry