reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
hahahaha .... cudne jesteście .
Matiego też mierzę pod ścianą... i muszę to zrobić bo z 2 m-ce chyba nie mierzyłam, a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temu kiedyś w zimie jeszcze
Matiego też mierzę pod ścianą... i muszę to zrobić bo z 2 m-ce chyba nie mierzyłam, a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temu kiedyś w zimie jeszcze
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
... wyrodna!!!;-)... a ważony to był chyba ostatni raz z 10 m-cy temu kiedyś w zimie jeszcze
K
konto usuniete
Gość
tikuś;-)
K
konto usuniete
Gość
ale mój Niko właśnie nie dba o linie i je dużo kalorycznych rzeczy
Elżbietka czym ty karmisz Fifcia?? przeciez ty tez jetes szczupla wiec po kim on taki kawał chłopa??
Elżbietka czym ty karmisz Fifcia?? przeciez ty tez jetes szczupla wiec po kim on taki kawał chłopa??
Nie wytrzymam
Emilka waży 11,400 i super wygląda, tak prawie.
Ale co Wam powiem ciekawego, kolega który mieszka w stanach ma córkę która za miesiąc skończy rok. Oboje z żoną są szczupli, a ta mała waży 13 kg
W szoku jestem. Nie wiem, czym ją karmią, bo nie mam bardzo z nimi kontaktu, wiem to od jego mamy.
Emilka waży 11,400 i super wygląda, tak prawie.
Ale co Wam powiem ciekawego, kolega który mieszka w stanach ma córkę która za miesiąc skończy rok. Oboje z żoną są szczupli, a ta mała waży 13 kg
W szoku jestem. Nie wiem, czym ją karmią, bo nie mam bardzo z nimi kontaktu, wiem to od jego mamy.
K
konto usuniete
Gość
moze typowym amerykanskim jedzonkiem;-)
ja tez ostatnio spotkalam sie z kumpela ktora mieszka za oceanem a jej synek ma 5 miesiecy i wazy 8 kilo ale pewnie jak zacznie chodzic to ladnie pozrzuc wszystko bo oni tez sa normalnej budowy ciala
Antenka ciesz sie ze hubcio nie przybiera na wadze jak inne dzieco w usa;-)
ja tez ostatnio spotkalam sie z kumpela ktora mieszka za oceanem a jej synek ma 5 miesiecy i wazy 8 kilo ale pewnie jak zacznie chodzic to ladnie pozrzuc wszystko bo oni tez sa normalnej budowy ciala
Antenka ciesz sie ze hubcio nie przybiera na wadze jak inne dzieco w usa;-)
reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Monianamieszałaś ty też;-) troszku z tymi imionami i się pogubiłam kto od kogo;-);-) Chyba chodziło o Emilkę Tynki..moja Natalka waży chyba 14 a może więcej ale ona sobie lubi zjeść i nie wybrzydza zbytnio jak jej koleżanka Marzenka co je tylko kanapki z Nutella ale jej mama też wybrzydza;-)przy jedzeniu więc trudno się dziwić;-)Ale idąc tym błędnym tropem;-)to ja wybrzydzałam jak byłam mała...;-)A Martusia.........jest najlżejsza ze wszystkich styczniaków tyle napiszęno dobra ważyła ostatnio 9.800;-)ale nie jest to dla mnie już problem jak kiedyśi też nie wybrzydza zbytnio przy jedzeniuW rodzinie mam osoby otyłe dlatego podobają mi się szczypiorkii;-)Jestem w szoku Emilka Skakaki jest prawie pół kilo cięższa od Filipka Eli a starsza jest o rok To co tu się dziwić, że Natala jest taka lekka ;-) Po prostu to są zgrabne dziewczyny I Nikuś Martuchy też. Oni dbają o linię
Podziel się: