reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

HE, do ukonczenia roku prowadzilam zeszyt, gdzie zapisywałam, ile czego zjadł i o której godzinie...

Ja też prowadziłam notatki, ale przez 7 miesięcy ;-) Łącznie z godzinami snu, ile kupek itp. :tak::-D:-p Też mi się przydało. Tak wyszkoliłam w tym teściową, że teraz codziennie jak wracam z pracy mówi mi o której Witek wstał rano i ile spal w ciągu dnia :-D:-D:-D:-D Ja to jestem wredota :-D:-D:-D:-D

od dziś jestem babka kamienna twarz:-D:-D:-D:-p

z pokręconym językiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no tak, Skakanka jest straszna, ma wielkie oczy i ostre zęby, zaraz nas pożre :szok:

O Boże, już się jej boję :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ale dajecie czadu laski :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Monia dobrze że dziś czwartek to troche forum odżyło!!;-)

a co do twoich szkoleń to może moją ex teściówke też przeszkolisz??:-D:-D bo groźnie to zabrzmiało:-D:-D:-p

reklama
Do góry