Ciesze sie.:-):-):-):-):-):-):-) Ale my nie jemy typowo amerykansiego zarcia (czytaj puszki pizza i Mc Donalds) i moze dlatego.;-);-);-);-);-)Antenka ciesz sie ze hubcio nie przybiera na wadze jak inne dzieco w usa;-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
Lorien jak to nie!! to jest podstawowe menu dla dziecka okolo roku tam ludzie sa zbyt leniwi na robienie posiłków(zdrowych) dla dzieci;-) no o czywiscie sa wyjatki tak jak poslkie rodziny
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Widziałam to. Jadłam w McDonaldzie raz w życiu, jedyny i ostatni.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Skakanka, ja też uwielbiam hamburgery, frytki i inne świństwa ale nie w wykonaniu McDonalda. Wolę takie małe budki, gdzie bułka w hamburgerze przypomina bułkę a nie kawałek styropianu.
Lorien nie uwierzylabys co tu jest dla dzieci. Nawet mleko dla niemowlat jest juz w butelkach tylko nakrecasz smoczek albo kupujesz gotowy plyn i tylko nalewasz. Oczywiscie nikt juz tego nie podgrzewa tylko od razu daje dziecku. Jedzenie nawet juz dla takich duzych dzieci jak nasze rowniez kupujesz w sklepie. Wszystkie zupy sa z puszki a przysmakiem sa kawalki kurczaka w panierce i smazone na glebokim tluszczu jedza to dzieci w kazdym wieku. Wiec wiadomo dlaczego te dzieci tak wygladaja.no chyba nikt nie karmi w usa dziecka nie mającego roku puszkami, mac donaldami i pizzą
może to powietrze tam jest jakieś tuczące
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Fil w McDonaldzie był dwa razy w życiu - ja tyle samo, bo razem z nim. za pierwszym razem zjadł kilk afrytek, za drugim za namową koleżnaki kupiłam mu mcnugetsy, raz ugryzł i wypluł - ja zreszta tez nie dałam rady ich zjeść
Podziel się: