reklama
Monis zobaczymy bo u nas wlasnie pora obiadowa:-):-):-)
Hihihihihihi, zapomniała o różnicy czasu Ale jak przyjdzie pora na kąpiel to daj znać jak wam poszlo
M
MariaOla
Gość
11 styczeń - 9300g
chudini z niego ale jak Pani mówiłam co je to stwierdziła, że albo dużo się rusza, albo ma dobrą przemianę materii .... wg mnie jedno i drugie
chudini z niego ale jak Pani mówiłam co je to stwierdziła, że albo dużo się rusza, albo ma dobrą przemianę materii .... wg mnie jedno i drugie
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antek od miesiąca nie przybiera na wadze (9500 kg) a je za trzech, ale jego energia rozpiera niesamowita no i kupki trzy razy dziennie11 styczeń - 9300g
T
tynka
Gość
Antenka i jak tam twoja walka o czyste dziecko ??????????????
tynka juz wiem czego on sie tak strasznie boi ... mycia glowy. Zaczelismy od tego ze wyciagnelam wanienke do pokoju i cwiczylismy na sucho bylo wszystko o.k ale wieczorem znow nie dal sie posadzic w wanience wiec nic innego mi nie pozostalo jak sie z nim wykapac i tak przez dwa dni kapalismy sie razem i wreszcie wczoraj wykapal sie sam. Ale przestraszyl sie splukiwania glowy i zobaczymy jak to dzisiaj bedzie mam nadzieje ze kryzes za nami.
W piatek bylismy u lekarza waga 9800 (tez chudzinka) wzrost 78 cm. ale on caly czas jest w ruchu i kupki tez 3 razy dziennie wiec mysle ze to od tego . W sumie od pazdziernika przytyl 1800 wiec chyba nie tak zle. Niestety na lekarza reaguje natychmiastowym placzem nawet zwazyc sie nie dal.
W piatek bylismy u lekarza waga 9800 (tez chudzinka) wzrost 78 cm. ale on caly czas jest w ruchu i kupki tez 3 razy dziennie wiec mysle ze to od tego . W sumie od pazdziernika przytyl 1800 wiec chyba nie tak zle. Niestety na lekarza reaguje natychmiastowym placzem nawet zwazyc sie nie dal.
MamaAntosia
Antenka, spróbuj Hubciowi nie spłukiwać główki wodą, tylko przetrzyj mokrą odciśniętą gąbką a potem stopniowo zwiększaj ilość wody w gąbce, tak żeby czuł spływającą wodę. Może powoli się oswoi;-)
Justynka_24
Zaangażowana w BB
Mamusiu Antosia zgadzam się z Tobą ja też tak robię ponieważ nasza córcia strasznie się denerwuje jak chce jej umyć głowkę....
reklama
MamaAntosia
Mój Antek akurat z wodą jest za pan brat i nic nie jest mu straszne, sam sobie przytopki robi i uwielbia jak polewa się go wodą z prysznica, niczego się drań nie boi;-)Mamusiu Antosia zgadzam się z Tobą ja też tak robię ponieważ nasza córcia strasznie się denerwuje jak chce jej umyć głowkę....
Podziel się: