reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
11 styczeń - 9300g

chudini z niego :-D ale jak Pani mówiłam co je to stwierdziła, że albo dużo się rusza, albo ma dobrą przemianę materii .... wg mnie jedno i drugie :-D

tynka juz wiem czego on sie tak strasznie boi ... mycia glowy. Zaczelismy od tego ze wyciagnelam wanienke do pokoju i cwiczylismy na sucho bylo wszystko o.k ale wieczorem znow nie dal sie posadzic w wanience wiec nic innego mi nie pozostalo jak sie z nim wykapac i tak przez dwa dni kapalismy sie razem i wreszcie wczoraj wykapal sie sam. Ale przestraszyl sie splukiwania glowy i zobaczymy jak to dzisiaj bedzie mam nadzieje ze kryzes za nami.
W piatek bylismy u lekarza waga 9800 (tez chudzinka) wzrost 78 cm. ale on caly czas jest w ruchu i kupki tez 3 razy dziennie wiec mysle ze to od tego . W sumie od pazdziernika przytyl 1800 wiec chyba nie tak zle. Niestety na lekarza reaguje natychmiastowym placzem nawet zwazyc sie nie dal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Antenka, spróbuj Hubciowi nie spłukiwać główki wodą, tylko przetrzyj mokrą odciśniętą gąbką a potem stopniowo zwiększaj ilość wody w gąbce, tak żeby czuł spływającą wodę. Może powoli się oswoi;-)

Mamusiu Antosia zgadzam się z Tobą:tak: ja też tak robię ponieważ nasza córcia strasznie się denerwuje jak chce jej umyć głowkę....

reklama
Do góry