reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Emilka ładnie siedzi na nocniczku, ale w pieluchy też wali kupska.
Jednak nocnik, to jedyne miejsce, gdzie siedzi nie odrywając tyłka dłużej niż 2 minuty :-D:-D:-D

a ja cichutko wroce do tematu wagi. :-p
Robson wazy 10,200, bylismy wczoraj na szczepieniu. :tak:
I kurcze tez mi sie z ta waga cos nie podoba, bo w domu wazyl mi 10,800. :dry:
Zmierzyc nas lekarka nie zmierzyla, ale sama postawilam Go przy mierce i wyszlo mi 73cm, a ubranka nosi 86, wiec kurcze tez nie wiem co o tym myslec. :confused:

aph, ja bym sie tym nieprzejmowala, Jula tez na kazdej wadze inaczej wazy, ostatnio u lekarza wazyla 9500, a po kilku dniach w domu 9200, a mnie sie wydawalo ze przytyla. co do wzrostu i rozmiarow ubranek to zawsze trzeba brac wieksze bo rozmiarowki sa zwykle zanizone choc niekoniecznie, Jula nosi ubranka zwykle 80 lub 74, ale czasami 86 choc ma jeszcze ubranka, ktore sa dobre w rozmiarze 68. Jednak jaki ma wzrost to niewim bo juz bardzo dlugo nie byla mierzona

u nas nocnik sluzy do zabawy :wściekła/y:za nic w swiecie nie chce siedziec:no:ale za to kibelek go bardzo interesuje nawet odkryl ze tam jest woda i ze se raczki mozna umyc:szok::-D

reklama
Ja nocnik kupilam juz dawno i jak narazie obrasta kurzem wiec scgowalam go spowrotem do pudelka co sie bedzie brydzil. Hubcio nawet sie posadzil na nim nie dal. Za to mam inny problem od paru dni nie wiem dlaczego ale jest straszne wycie jak chce go wsadzic do wanienki, Do tej pory bardzo chetnie sie kompal za to teraz rozpacz wycie chwytanie sie czego sie tylko da (patrz moje wlosy) gdy tylko chce go wsadzic do wanny i juz sama nie wie co mam robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry