reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Robert kapac sie uwielbia, ale mial taki okres ( moze tydzien), ze panikowal jak napuszczelam mu wody do brodzika. Normalnie darl sie jak wsciekly, ale jakos samo przeszlo. :-)

reklama
Antenka mysle ze Antosiowa ma racje, a ze Hubcio niema bardzo duzo wloskow (podobnie jak moj szkrab - lysolek jeden:-)) to powinno byc ok

Witek też się nie boi wody i prysznica, ale nie był jeszcze na basenie :no::-(
A jeśli chodzi o wizyty u lekarza to ostatnio też ryczy na widok lekarki :szok::-( Dziwne, ale ona uważa, że na tym etapie to normalne, bo poznaje już obcych :baffled:

heehehee to tak jak mój MiX :-D:-D:-D
Twardziele;-):-D:-D
A nas czeka szczepienie i jakoś tak się boję:baffled:. Odkładam z dnia na dzień i zebrać się nie mogę, szkoda mi Antolka, bo juz coraz więcej rozumie i wiem, że będzie strasznie płakał i patrzył na mnie tymi swoimi wielkimi oczkami pytającymi "dlaczego ta pani zrobiła mi kuj?" i jakoś mi przykro z tego powodu.:zawstydzona/y:. O!

Wiecie czego boi się Emilka? nie kąpieli, bo uwielbia się kąpać i nawet ostatnio nie darła się przy myciu głowy.
otóż ostatnio postanowiłam zrobić jej frajdę i wlać płyn, żeby była pianka. Wzięliśmy ją na ręce, pokazaliśmy jak pianka powstaje, potem zaczęliśmy ją sobie nakładać na twarze, ale jak ją tam wsadziliśmy, to był ryk niesamowity. I darła się do końca kąpieli, mimo, że pianki dawno nie było, bo całą wychlapaliśmy :no:

Mój Antek akurat z wodą jest za pan brat i nic nie jest mu straszne, sam sobie przytopki robi:-D i uwielbia jak polewa się go wodą z prysznica, niczego się drań nie boi:szok:;-):-D

Hehe, to tak samo jak Hania, mogę na nią lać wodę a ta się cieszy:szok::-D. Czasem specjalnie się chlapie, uderzą ręką w wodę żeby jej na twarz leciała:szok:. Tylko sie tak zastanawiam, po kim ona tak ma, bo mamusia niezdara nawet pływać się nie nauczyła:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::-D.

u nas pianka tez jest super i bardzo pyszniutka jest:-D, jezeli chodzi o kapiel to ok. o 19 mowimy idziemy sie kapac i Julka biegnie pod drzwi lazienki:-)

reklama
Do góry