reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Anya super że Twoja córunia tak ładnie przybiera na wadze... goni goni ;-):tak:
Filipek - WOW duży chłopczyk
zdrowia dla wszystkich skarbów:-)

Kurcz eja te szkraby szybko rosna ...............a pomyslec ze tak niedawno byly w naszych brzuszkach............:tak:

Hej hej..Ostatnio byliśąmy na szczepieniu znowu...

Wiec tak:
Waga:7600 g
wzrost:71 cm
Obw.główkeczki:42,5 cm
Obw.klatki piersiowej: 43 cm

Na szczęscie była to skojarzona..Wcale nie płakał.Swieczki mu stały w oczkach,ale dzielnie to zniósł mój nasz kochany chłopczyk (nie obyło się bez biało-różowej krowy z dzwoneczkiem w brzuchu)..na szczepieniu była też dziewczynka w jego "wieku"..oboje łapali się za rękawki i coś tam do siebie Mówili w ich własnymęzyku..Tak zabawnie to wyglądało..Kubuś cały czas ją łapał za raczkę..:-D :-D Mamuśka malutkiej zapytała się,skąd wzięłam takie maleńkie trampki dla mojego syneczka...wtedy zrobił taką minę i tak coś tam powiedział,jakby mnie ostrzegał "mama nie mów,bo inaczej cię dorwę"..:eek::eek:

A oto nasze wymiary:
17.04.2007
6.370 kg
obwód główki - 41cm
obwód klaty - 40

01.06.2007
6.960 kg
obwód główki - 42cm
obwód klaty - 42cm

Antoś też miał skojarzoną i nawet nie zauważył kiedy doktorka wbiła mu igłę, cieszył się do niej i gugał jak najęty :-D:-D:-D

reklama
Do góry