reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Anya super że Twoja córunia tak ładnie przybiera na wadze... goni goni ;-)
Filipek - WOW duży chłopczyk
zdrowia dla wszystkich skarbów:-)
Filipek - WOW duży chłopczyk
zdrowia dla wszystkich skarbów:-)
T
tynka
Gość
Kurcz eja te szkraby szybko rosna ...............a pomyslec ze tak niedawno byly w naszych brzuszkach............
Mosquitka
Świeża mamuśka
Hej hej..Ostatnio byliśąmy na szczepieniu znowu...
Wiec tak:
Waga:7600 g
wzrost:71 cm
Obw.główkeczki:42,5 cm
Obw.klatki piersiowej: 43 cm
Na szczęscie była to skojarzona..Wcale nie płakał.Swieczki mu stały w oczkach,ale dzielnie to zniósł mój nasz kochany chłopczyk (nie obyło się bez biało-różowej krowy z dzwoneczkiem w brzuchu)..na szczepieniu była też dziewczynka w jego "wieku"..oboje łapali się za rękawki i coś tam do siebie Mówili w ich własnymęzyku..Tak zabawnie to wyglądało..Kubuś cały czas ją łapał za raczkę.. Mamuśka malutkiej zapytała się,skąd wzięłam takie maleńkie trampki dla mojego syneczka...wtedy zrobił taką minę i tak coś tam powiedział,jakby mnie ostrzegał "mama nie mów,bo inaczej cię dorwę"..
Wiec tak:
Waga:7600 g
wzrost:71 cm
Obw.główkeczki:42,5 cm
Obw.klatki piersiowej: 43 cm
Na szczęscie była to skojarzona..Wcale nie płakał.Swieczki mu stały w oczkach,ale dzielnie to zniósł mój nasz kochany chłopczyk (nie obyło się bez biało-różowej krowy z dzwoneczkiem w brzuchu)..na szczepieniu była też dziewczynka w jego "wieku"..oboje łapali się za rękawki i coś tam do siebie Mówili w ich własnymęzyku..Tak zabawnie to wyglądało..Kubuś cały czas ją łapał za raczkę.. Mamuśka malutkiej zapytała się,skąd wzięłam takie maleńkie trampki dla mojego syneczka...wtedy zrobił taką minę i tak coś tam powiedział,jakby mnie ostrzegał "mama nie mów,bo inaczej cię dorwę"..
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
A oto nasze wymiary:
17.04.2007
6.370 kg
obwód główki - 41cm
obwód klaty - 40
01.06.2007
6.960 kg
obwód główki - 42cm
obwód klaty - 42cm
Antoś też miał skojarzoną i nawet nie zauważył kiedy doktorka wbiła mu igłę, cieszył się do niej i gugał jak najęty
17.04.2007
6.370 kg
obwód główki - 41cm
obwód klaty - 40
01.06.2007
6.960 kg
obwód główki - 42cm
obwód klaty - 42cm
Antoś też miał skojarzoną i nawet nie zauważył kiedy doktorka wbiła mu igłę, cieszył się do niej i gugał jak najęty
Kama83
Fanka BB :)
Dominik na dzien dzisiejszy:-)
Waga-7,750kg
Wzrost-68cm
Waga-7,750kg
Wzrost-68cm
K
kasiulka0901
Gość
wczoraj Roszko był ważony. waży 8740g
Elżbietka
mother of two sons&angel
kasiulka, no to niezły z niego groszek
reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
no Groch po zbóju Kasiulka pięknie CI synek rośnie. A i wczoraj skończył 5 miesięcy ! brawo
Podziel się: