reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
No ja jak mierzę Matiego w domu przy ścianie to ma 94 cm :-D i byłam zdziwiona wczoraj pomiarem wg miarki w przychodni :confused:, ale co tam ... przecież sprzeczać się nie będę :-D:rofl2:

mi też w domu wychodzi inaczej bo ma 90cm a waga 12kg:confused:
oni u nas mierza przy takiej miarce danonkowej a ja w domu go stawiam przy sciane, odrysowuje i przystawialam miarke..
no ale w kazdym razie miesci sie w normie, ubranka nosi na 92 i sa troszke za duze ale wiadomo rozmiar rozmiarowi nierowny;-)
ta kurtke co niebieska z h&m mamy na 86 i jeszcze jest w sam raz

te pierwsze są nówki,a druugie miał dwa razy założóne do samochodu, wiecej sie nie dał - ryczął na sam ich widok.
jedne i drugie niby 24, ale te drugie to raczej 23. pierwsze tak pomiedzy 23-24

Elu przepraszam, że tak długo nie odpisywałam o butkach, ale dopiero teraz byłam w reserved, no i faktycznie jakąś małą tą rozmiarówkę mają :confused:, rozmiar 24 był dla Nikusia na teraz idealny, a jest jeszcze trochę za zimno na takie adidaski, więc niestety nie dogadamy się :-(, ale gust masz dobry ;-):tak:.

Jak kazdego 11-tego dzisiaj u nas bilans domowy. I tak:

waga, nareszcie do góry, pierwszy raz od pół roku, aż poł kilo!!!!!! czyli teraz mamy:

waga: 12,5 kg
wzrost: 95 cm - w koncu musi sybko dogonic tatusia, który ma 198:-)

reklama
Do góry