reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

tez musze cos postanowic odnosnie pneumokoków. bede w przyszłym tygodniu na bilansie to porozmawiam z lekarka, kiedy szczepic i czym zobaczymy co powie.

reklama
:-) aaga powiem Ci tak - jesli przychodnia podpisała w styczniu umowę i zamówiła szczepionki w jednej firmie farmaceutycznej to tą szczepionkę Ci własnie lekarz poleci :-)
Fajnie by było gdyby np. w przychodni dostępne były obie i wtedy faktycznie ma się wybór, i nie ma obawy, że rada lekarza podyktowana jest względami ekonomicznymi przychodni.

Co do szczepionek sie nie wypowiem, bo nie mam zielonego pojęcia.

Ja też w zeszłym roku obkupiłam Antosia w Reserved w rozmiar 23 (2 pary) i o ile na długość bedą w sam raz to nie wiem czy nie będą za ciasne:baffled:... strasznie waskie te buciki robia, a Antos wcale nie ma takiej grubej nóżki, bo on w ogóle chudzina jest.

ja tez sie obkupiłam w resaerved, 23 i 24. te 23 by były dobre na wiosne, tylko Fil ma noge za grubą:baffled:. na długosc ok, na szeroksoc nie da rady:crazy:

Ela a jakie kupiłaś i za ile, to może pohandlujemy?

w reserved kupiłam adidaski jakos jesienią, byl jedyny rozmiar, były ładne i tanie to wziełam, ale rozmiar niestety 26 wiec beda moze za rok, chyba ze okaza sie juz wtedy za małe:-D

26 :szok:, raczej za dwa lata będą dobre :-D.

Abeja dzięki za informację :tak:, podpytaj u koleżanki, bo chętnie się dowiem coś więcej, ale coraz bardziej skłania się do wstrzymania :tak:.

czy Filip fogii naprawde tyle wazy czy to jakas pomylka bo nie moge znalezc??:szok:

Martuchaa!!! Żadna pomyłka. Wszystko się zgadza. No ciężki jest nie będę ukrywać.....ale jak zjada 6 pierogów to jak ma nie być ciężki????:szok:

26 :szok:, raczej za dwa lata będą dobre :-D.

Za dwa lata? Hmmm no cóż ja mogę powiedzieć. 26 to rozmiar obecnych zimowych butków Filipka. Ma w nich niewielki luz. A ciapy są rozmiarze 25. :rofl2:

Ela a jakie kupiłaś i za ile, to może pohandlujemy?

te pierwsze są nówki,a druugie miał dwa razy założóne do samochodu, wiecej sie nie dał - ryczął na sam ich widok.
jedne i drugie niby 24, ale te drugie to raczej 23. pierwsze tak pomiedzy 23-24

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 2.jpg
    2.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 55
Witek ma kozaki i kapcie 23 i ma lekki luz. Jedne półbuciki mamy na 24 i są mu troszkę duże. Może jeszcze noga mu podrośnie i nie będę musiala kupować nic nowego :blink:

reklama
Do góry