reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
:-) aaga powiem Ci tak - jesli przychodnia podpisała w styczniu umowę i zamówiła szczepionki w jednej firmie farmaceutycznej to tą szczepionkę Ci własnie lekarz poleci :-)
Fajnie by było gdyby np. w przychodni dostępne były obie i wtedy faktycznie ma się wybór, i nie ma obawy, że rada lekarza podyktowana jest względami ekonomicznymi przychodni.
Fajnie by było gdyby np. w przychodni dostępne były obie i wtedy faktycznie ma się wybór, i nie ma obawy, że rada lekarza podyktowana jest względami ekonomicznymi przychodni.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Co do szczepionek sie nie wypowiem, bo nie mam zielonego pojęcia.
Ja też w zeszłym roku obkupiłam Antosia w Reserved w rozmiar 23 (2 pary) i o ile na długość bedą w sam raz to nie wiem czy nie będą za ciasne... strasznie waskie te buciki robia, a Antos wcale nie ma takiej grubej nóżki, bo on w ogóle chudzina jest.
Ja też w zeszłym roku obkupiłam Antosia w Reserved w rozmiar 23 (2 pary) i o ile na długość bedą w sam raz to nie wiem czy nie będą za ciasne... strasznie waskie te buciki robia, a Antos wcale nie ma takiej grubej nóżki, bo on w ogóle chudzina jest.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
ja tez sie obkupiłam w resaerved, 23 i 24. te 23 by były dobre na wiosne, tylko Fil ma noge za grubą. na długosc ok, na szeroksoc nie da rady
Ela a jakie kupiłaś i za ile, to może pohandlujemy?
w reserved kupiłam adidaski jakos jesienią, byl jedyny rozmiar, były ładne i tanie to wziełam, ale rozmiar niestety 26 wiec beda moze za rok, chyba ze okaza sie juz wtedy za małe
26 , raczej za dwa lata będą dobre .
Abeja dzięki za informację , podpytaj u koleżanki, bo chętnie się dowiem coś więcej, ale coraz bardziej skłania się do wstrzymania .
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
to za dwa lata zakup butów mam z głowy26 , raczej za dwa lata będą dobre .
F
fogia
Gość
czy Filip fogii naprawde tyle wazy czy to jakas pomylka bo nie moge znalezc??
Martuchaa!!! Żadna pomyłka. Wszystko się zgadza. No ciężki jest nie będę ukrywać.....ale jak zjada 6 pierogów to jak ma nie być ciężki????
26 , raczej za dwa lata będą dobre .
Za dwa lata? Hmmm no cóż ja mogę powiedzieć. 26 to rozmiar obecnych zimowych butków Filipka. Ma w nich niewielki luz. A ciapy są rozmiarze 25.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Nie ma sie czemu dziwic, duzy chłopak to noga tez duża:-)Za dwa lata? Hmmm no cóż ja mogę powiedzieć. 26 to rozmiar obecnych zimowych butków Filipka. Ma w nich niewielki luz. A ciapy są rozmiarze 25.
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ela a jakie kupiłaś i za ile, to może pohandlujemy?
te pierwsze są nówki,a druugie miał dwa razy założóne do samochodu, wiecej sie nie dał - ryczął na sam ich widok.
jedne i drugie niby 24, ale te drugie to raczej 23. pierwsze tak pomiedzy 23-24
Załączniki
reklama
Podziel się: