reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Coyote, twój Gracuś jest wysokim i szczupłym chłopaczkiem ;-) Mały model ci rośnie
Jest za to mocno ubity! Wysoki jest po mężu (mąż ma 1,98 cm) a postura chyba po mnie, bo do czasu, aż zaczełam dojrzewac byłam strasznym chudzielcem :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Co do bilansu, to nam w przychodni powiedzieli, ze trzeba przyjsc w tym miesiacu w ktorym dziecko konczy 2 latka. Niewazne czy przed czy po, ale w tym miesiacu.
Tak wiec my idziemy w przyszlym tygodniu, bo potem po switach mielibysmy tylko 2 dni na zalatwienie tego, a nie wiadomo jak bedzie.
Tak wiec my idziemy w przyszlym tygodniu, bo potem po switach mielibysmy tylko 2 dni na zalatwienie tego, a nie wiadomo jak bedzie.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ano dziwna, bo tez chcialam isc po skonczeniu, czyli zaraz po nowym roku, bo wiadomo jak to jest miedzy swietami a Nowym Rokiem. No ale skoro tak, to bedziemy mieli to z glowy szybciej.
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
U nas furii co prawda nie ma, ale za to wszystkie dzieci siedza grzecznie na kolanach u rodzicow a Gracjanek lata i szaleje (delikatnie mówiąc) po całej przychodni :-)
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
A Antek kradnie zabawki z poczekalni
Podziel się: