reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Antek jeszcze miesiąc temu ważył 10,6 kg a dzisiaj go wazyłam i wyszło 11,3:-), w końcu zaczęło się coś ruszać, bo stał w miejscu przez kilka miesięcy:sorry2:.
Ale spokojnie Aniay, nie wszyscy jeszcze przekroczyli 11 i mają się dobrze:tak:.

reklama
Dwa dni temu wazyla 9900 na 86cm.
Mama Antosia no to ladnie, ja mam nadzieje ze sie tez ruszy u nas. Pediatra mnie pocieszyla ze teraz to tylko 2 kilo na rok okolo dziecko przybiera.
Wy mnie tez pocieszylsycie chociaz tesciowa chyba zaraz mnie poda do sadu o glodzenie dziecka :wściekła/y:
No nic wazne ze pediatra stoi za mna murem.

Ja dzisiaj pomierzyłam Nika i wyszło 11,300kg i 85cm, waga stoi w miejscu, ale urósł 2cm :tak:.
Aniay, może i Olcia wygląda na chudzinkę :sorry2:, ale wcale nie waży aż tak baardzo mało, większość styczników waży ok.11kg, więc nie taka wielka różnica, za to jest wysoka :tak:, stąd takie wrażenie.

Monika, ty sie przejmujesz? To co bys powiedziala na Roczniaka ktory wazy 16kg! Jeszcze go nie widzialam, ale odwiedze go z oli wkrotce wiec bedzie porownanie ;D

Uderz w stół...:-D;-)Martucha a jaki to styczniak-rekordzista:sorry2::-p waży niby 9,5kg?:confused:;-) Marta jakieś dwa tygodnie temu ważyła 9,8 więc prawie 10 wow;-)Ale gdyby nie forum i ciągłe to porównywanie:-p:sorry2:;-)to już;-) nie zastanawiałabym się nad tym bo dla mnie wygląda ok;-). Z rodziny też się nikt nie czepia dla mojej mamy większe dziecko nie znaczy zdrowsze;-)bo ją utuczyli kluskami jak była mała bo była za chuda;-);-)Poza tym co to jest kilogram różnicy;-)Natalka ważyła 11 w wieku Marty a teraz 14. Wyniki dobre, pediatra też się przestał czepiać i powiedział,że ma to po rodzicach:cool2:;-)więc myślę,że jest ok ale trzeba zachować czujność;-)

reklama
Do góry