reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Dziewczynki normalnie jestem w szoku jakiś czas temu napisalam na swoim starym forum o ciąży wrzesniowki 2017 i okazało się że oprócz mnie w ciąży są jeszcze 3 dziewczynki tez z terminem na grudzien/styczeń i może wkrótce tu dołączą do nas.

Ja już po wizycie.Powiem Wam 4 ciąża a pietra miałam jak przy pierwszej😜 Widać narazie pęcherzyk. Kolejna wizyta za 2 tyg. I komplet badań do zrobienia.🙊. Kartę ciąży już dostaliśmy😊. Pozdrawiam i spokojnego weekendu
IMG_20230513_111701.jpg
IMG_20230513_111542.jpg

Witam się i ja 😁

Na pokładzie z nami już 3,5 latkowy wpadek. A teraz staraliśmy się...1 noc 😂 kolejnego poranka przeraziła nas wizja siedzenia w pieluchach i bezsennych nocy więc starań zaprzestaliśmy 😂

Ostatnia miesiączka 3 kwietnia, termin porodu wg apek 8 stycznia 😁

Kilka dni przed majówką zrobiłam test który nic nie wykazał więc na luzie wieczorem wypiłam piwo. Za parę dni powtorzylam, bo przede mną był plan picia wina z przyjaciółka, no i....przeżyłam szok 😅

W sumie to dalej nie uwierzę póki nie zobaczę więc czekam na wizytę która mam dopiero 30.05 😁

Pozdrowienia 🌺

Witam się i ja 😁

Na pokładzie z nami już 3,5 latkowy wpadek. A teraz staraliśmy się...1 noc 😂 kolejnego poranka przeraziła nas wizja siedzenia w pieluchach i bezsennych nocy więc starań zaprzestaliśmy 😂

Kilka dni przed majówką zrobiłam test który nic nie wykazał więc na luzie wieczorem wypiłam piwo. Za parę dni powtorzylam, bo przede mną był plan picia wina z przyjaciółka, no i....przeżyłam szok 😅

W sumie to dalej nie uwierzę póki nie zobaczę więc czekam na wizytę która mam dopiero 30.05 😁

Pozdrowienia 🌺
Identycznie jak u mnie i terminy okresu i porodu według apki i szok 😁❤️❤️

Hej hej mamusie!
Mam do Was pytanko.. Co jakiś czas, naprawdę może ze dwa razy dziennie, ale też nie codziennie mam taki kłujący ból w podbrzuszu. Czasem muszę przycupnąć czasem wystarczy, że położę sobie rękę i troszkę „pogładzę brzuch” i przechodzi, ale nie wiem czy to jest okej na tym etapie.. Miałyście tak może czy z czasem przejdzie? 🧐 Dziś 4+2 tc, w poprzedniej ciąży miałam taki ból, ale był inny i bardziej wiązałam go z rozciąganiem macicy, ale teraz nie wiem..

reklama
Witam się i ja 😁

Pozdrowienia 🌺
Boska historia😆 mimo wszystko mam nadzieje ze się cieszycie?;)

Do góry