Gratulacje
A hcg nie wzrasta dopiero po zagnieżdżeniu w macicy? Bo jeśli tak, to może zbadać w poniedziałek progesteron?
Ja też mam tylko tkliwe piersi, ale to jest pierwszy raz, bo w poprzednich ciążach nawet tego nie miałam na początku
No właśnie, tu zawsze dylemat... czy szybciej, żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk w macicy, czy jak już będzie widać serduszko
ja jadę jak będzie 5 tygodni, bo tak mi kazała przyjechać Pani profesor. Ale ja poprzednią ciążę byłam na lekach od dnia po tym, jak zrobiłam betę po pozytywnym teście... mam nadzieję, że teraz też dostanę leki, bo trzecią ciążę poroniłam
ale myślę, że jak mi nie wyznaczy kolejnej wizyty po 2 tygodniach, to pójdę u siebie w mieście, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok...
Też jestem po 1 cc. Przy poronieniu była ze mną dziewczyna, której po kilku latach starań udało się zajść w drugą ciążę... ciąża była prawidłowa, tylko zagnieżdżona w bliźnie... usunęli jej zdrową ciążę
do tej pory nie udało jej się więcej zajść
Trzymam kciuki
w drugiej ciąży (w każdej leżałam na patologii
), leżała ze mną dziewczyna, która plamiła i krwawiła kilka tygodni. Leżała plackiem w zasadzie całą ciążę i wyleżała
oczywiście przyczyn plamienia jest wiele, ale chciałam Ci powiedzieć, że czasem się udaje, nawet jak się wydaje, że nie może się udać...
Gratulacje