Ja jutro idę na badania krwi. Mam nadzieję że będzie sprawnie bez kolejki bo umrę chyba tam z głodu. Macie jakieś niskokaloryczne zapychające przekąski? Muszę trochę popracować nad swoją dietą. Wygląda na to że na ten moment mamy więcej dziewczynek ?
reklama
Aleksandra893
Fanka BB :)
Ja ogółem przy jakiś imprezach nie pogardziłam drinkiem- jednak zawsze piłam tylko Jägermeistera z Redbullem i to raczej w małych ilościach- za piwem w ogóle nie przepadam chyba, że nad morzem i to z sokiem Wtedy wchodzi inaczejDziewczyny, bo widziałam, że lutówki się zaczęły tematem interesować. Ja nawet bez ciąży za bardzo nie piję alkoholu bo nie lubię, ale taka ciekawostka:
Aleksandra893
Ja bym chciała dziewczynkę, ale czuje, że kryje się w brzusiu chłopak (zawsze mam pecha jeśli chodzi o moje „chce” a to co mam) oczywiście mam nadzieje, że dzidzioł dalej będzie się zdrowo rozwijał, ale gdzieś mam przekonanie o dziewczynce, a z tylu głowy siedzi synJa jutro idę na badania krwi. Mam nadzieję że będzie sprawnie bez kolejki bo umrę chyba tam z głodu. Macie jakieś niskokaloryczne zapychające przekąski? Muszę trochę popracować nad swoją dietą. Wygląda na to że na ten moment mamy więcej dziewczynek ?
No ja też skrycie liczę na dziewczynkę ale intuicja mówi co innego. Już raz mnie nie zawiodłaJa bym chciała dziewczynkę, ale czuje, że kryje się w brzusiu chłopak (zawsze mam pecha jeśli chodzi o moje „chce” a to co mam) oczywiście mam nadzieje, że dzidzioł dalej będzie się zdrowo rozwijał, ale gdzieś mam przekonanie o dziewczynce, a z tylu głowy siedzi syn
Chipsy jabłkowe albo pistacje! Pycha i zdroweJa jutro idę na badania krwi. Mam nadzieję że będzie sprawnie bez kolejki bo umrę chyba tam z głodu. Macie jakieś niskokaloryczne zapychające przekąski? Muszę trochę popracować nad swoją dietą. Wygląda na to że na ten moment mamy więcej dziewczynek ?
Muszę spróbować))Chipsy jabłkowe albo pistacje! Pycha i zdrowe
MalaIstotka
Jestem po wizycie. Ogólnie u nowego lekarza pozytywne wrażenia, choć na ten moment po usg niewiele da się powiedzieć niestety. Tym razem wymiar zarodka wyszedł taki jak wynika z terminu owulacji czyli 10+0. Akcja serca 178 (nie za wysoko?) I w sumie tyle na razie widać. Obrzęku nie ma a prenatalne 10 lipca. W dalszym ciągu mam ogromny niepokój że coś będzie nie tak, zwłaszcza się boję o wady i właśnie chyba w przyszłym tygodniu pójdę pobrać krew na Panoramę. Podobno na Panoramę można od 9+0.
Aleksandra893
Ja w 9+4 miałam akcje serce malucha 181 i lekarz powiedział, że jest okej )) a było to 2 dni temuJestem po wizycie. Ogólnie u nowego lekarza pozytywne wrażenia, choć na ten moment po usg niewiele da się powiedzieć niestety. Tym razem wymiar zarodka wyszedł taki jak wynika z terminu owulacji czyli 10+0. Akcja serca 178 (nie za wysoko?) I w sumie tyle na razie widać. Obrzęku nie ma a prenatalne 10 lipca. W dalszym ciągu mam ogromny niepokój że coś będzie nie tak, zwłaszcza się boję o wady i właśnie chyba w przyszłym tygodniu pójdę pobrać krew na Panoramę. Podobno na Panoramę można od 9+0.
olka11135
Jestem po wizycie. Ogólnie u nowego lekarza pozytywne wrażenia, choć na ten moment po usg niewiele da się powiedzieć niestety. Tym razem wymiar zarodka wyszedł taki jak wynika z terminu owulacji czyli 10+0. Akcja serca 178 (nie za wysoko?) I w sumie tyle na razie widać. Obrzęku nie ma a prenatalne 10 lipca. W dalszym ciągu mam ogromny niepokój że coś będzie nie tak, zwłaszcza się boję o wady i właśnie chyba w przyszłym tygodniu pójdę pobrać krew na Panoramę. Podobno na Panoramę można od 9+0.
Na tym etapie takie tętno jest okej
Także super
reklama
CuuurlyGirl
Ja też melduję, że mam 5cm zdrowej dzidzi… chyba nie lubi być podglądana, bo cały czas się zasłaniała rączkami
Pobrana krew do Harmony, za tydzień będę miała wyniki wraz z płcią
Pobrana krew do Harmony, za tydzień będę miała wyniki wraz z płcią
Podziel się: