pluto_nova
Moderator
gratulacje!Dziewczyny mam wyniki nifty,ryzyka niskie ,będzie dziewczynka.Cisnienie ze mnie opadło. Jeszcze aby prenatalne wyszły ok i zaczynam kompletować wyprawkę w różu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!Dziewczyny mam wyniki nifty,ryzyka niskie ,będzie dziewczynka.Cisnienie ze mnie opadło. Jeszcze aby prenatalne wyszły ok i zaczynam kompletować wyprawkę w różu
Co to za wlewki na zaparcia?
Super, zazdroszczę że już po wynikachDziewczyny mam wyniki nifty,ryzyka niskie ,będzie dziewczynka.Cisnienie ze mnie opadło. Jeszcze aby prenatalne wyszły ok i zaczynam kompletować wyprawkę w różu
Mnie głowa nie boli raczej częściej niż zwykle. A z jakich powodów lekarz Ci przypisał luteinę i na jak długo? Ja mam brać całą ciążę z uwagi na dwurożność macicy i związane z tym ryzyko wcześniejszego porodu.W ulotce straszą silnymi bólami głowy, stąd moje pytanie o Luteinę. Póki co też się po niej dobrze czuje
Ja tak miałam w zasadzie od owulacji do końca 11 tc, szczęście że luźniejszy czas w pracy, urlop i wcześniej wychodziłam 13-15 sen- raz to nawet u koleżanki spałam, bo nie dałam rady jechać do domu i potem od 20 do 6 teraz jest ciut lepiej, ale szału brak, bo mi Hb spadła ^^ także jestem na żelazie. U Ciebie na pewno będzie lepiejHaha no ja przychodzę z pracy o 15 i idę spać do 17 minimum xD w weekend przespałam całe dwa dni i noce,wybudzalam się żeby coś zjeść,skorzystać z toalety i dalej szłam spać. Masakra,mam nadzieję że niedługo to minie.
Ja dostałam profilaktycznie przez to, że cykl był stymulowany. Przepisała mi na miesiąc i powiedziała, że potem bedziemy sobie odstawiać, ale przy tym początku jeszcze żebym zapobiegawczo brała.Mnie głowa nie boli raczej częściej niż zwykle. A z jakich powodów lekarz Ci przypisał luteinę i na jak długo? Ja mam brać całą ciążę z uwagi na dwurożność macicy i związane z tym ryzyko wcześniejszego porodu.