Trzymam kciuki! Życzę wam dużo siłyMarysia ma właśnie operacje , my zaraz zbieramy się z hotelu i jedziemy do szpitala i będziemy czekać
reklama
daj znać, trzymam kciuki będzie wszystko dobrzeMarysia ma właśnie operacje , my zaraz zbieramy się z hotelu i jedziemy do szpitala i będziemy czekać
Trzymaj się! Będzie wszystko dobrze!Witajcie , nie mam dobrych wieści
Okazało się,że Marysia ma niedrożności przełyku, poprzez wielowodzie które mialam a nie musi.. ma lekko przytkane i balonik sie zrobił i ulewa jej się
Zabrali ją do Poznania na Polną - możliwa w razie w operacja, ja mam nadzieję jutro ze wyjde bo nie jestem tu już potrzebna , a w domu mam małe dziecko
Mąż pojechał do Poznania by być blisko Marysi i ew zamienię się z Nim on wróci do Oliwki a ja zostane z Marysią
Jestem zrozpaczona tą sytuacją.. nie tak miało to wyglądać
Nie mam siły, brak mi mocy w tym momencie
Aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy mam nadzieję że będzie kuw.a dobrze, ze wyjdzie z tego!
Pierw Oliwia .. ale dzielna i wytrwała, walczyła!
A teraz Maria .. i wierze ze Ona będzie walczyć i wyjdzie z tego!
Lusia125
Fanka BB :)
Bóle mocne bo znów z kręgosłupa ale szybką akcja. Po 15 wczoraj dostałam skurcze niby regularne ale co 10minut. Po kapieli były co 15 a potem coraz częstsze aż o 22.30 stwierdziłam że jedziemy na szpital. Miałam już 7cm rozwarcia. To był ostatni dzwonek żeby jechać. O 23.20 wzięli mnie na porodówkę. Nacinana nie byłam ale przy przebijaniu wód trochę mnie poturbowało heh i byłam szyta No i łyżeczkowanie mnie tym razem nie ominelo.
Gratulacje! [emoji3059][emoji3059][emoji3059] jak się czujecie? Bardzo Was wymęczyło?
Lusia125
Trzymam kciuki[emoji8][emoji8]
Marysia ma właśnie operacje , my zaraz zbieramy się z hotelu i jedziemy do szpitala i będziemy czekać [emoji110]
siwsoooonek
Witajcie, Marysia miała 5,5 h operacji
Udała się w 100% , teraz czas i regeneracja niuni! ❤
Jak dobrze czytać, że wszystko się udałoWitajcie, Marysia miała 5,5 h operacji
Dużo zdrówka dla malutkiej ❤
U mnie początek 39 tygodnia.
Towarzyszą mi bóle, skurcze, rano odszedł czop ale jeszcze nie przyszedł czas na nas.
Dzisiaj znalazłam sobie kolejny powód do zmartwień. Mam dodatni wynik GBS i jestem przerażona. Czy któraś z Was miała taki przypadek?
Dzisiaj dzwoniłam do szpitala, w którym chcę rodzić, z racji, że jest najbliżej i słyszałam pozytywne o nim opinie. Tam na wejściu testują każdego, bez względu czy ma certyfikat, czy też nie.
Towarzyszą mi bóle, skurcze, rano odszedł czop ale jeszcze nie przyszedł czas na nas.
Dzisiaj znalazłam sobie kolejny powód do zmartwień. Mam dodatni wynik GBS i jestem przerażona. Czy któraś z Was miała taki przypadek?
Dzisiaj dzwoniłam do szpitala, w którym chcę rodzić, z racji, że jest najbliżej i słyszałam pozytywne o nim opinie. Tam na wejściu testują każdego, bez względu czy ma certyfikat, czy też nie.
reklama
Witajcie, Marysia miała 5,5 h operacji
Cudownie, bardzo się cieszę. Najlepsze co dziś przeczytałam
Podziel się: