Hejka Gosiu ale Ci zazdroszczę to nic tylko wskakuj do basenu albo skorzystaj sobie z relaksujacych masazy wskazane są również przeciwbólowe prądy TENS na odcinek lędźwiowy kregoslupa. Ja sobie robię z kolei na szyjny bo tak mnie chwyciło. Ale miednica też pomału daje do wiwatu...Hej dziewczyny
My juz od wczoraj iraj nad morzem na turnysie w sanatorium. Pogoda calkiem ok, czas mija szybko.
Smieje sie ze jak nie plecy bola to teraz cos tuz pod zebrami to taki bol co przychodzi i odchodzi, juz wkrecam ze to z sercem cos bo naprawdę dziwne to. Nie mialo juz kiedy zaczac boleć
Pozdrawiam
reklama
Ja właśnie miałam kolejna wizytę (13+5) nadal nic nie wiem o płci, moja lekarka nie chciała "zgadywać" W którym tygodniu to już dobrze widac na USG?
Mam nagranie, ale w sumie nie jestem pewna które to ten wyrostek płciowy (nie wiem czy nie mylę z udem albo pępowiną), więc sama sobie nie wywróżę
Mam nagranie, ale w sumie nie jestem pewna które to ten wyrostek płciowy (nie wiem czy nie mylę z udem albo pępowiną), więc sama sobie nie wywróżę
Ostatnia edycja:
Jest jeszcze bardzo wcześnie Każda ciąża jest inna i inne ustawienie dziecka, niektóre bobasy prezentują wdzięki od samego początku i już 12 tc daje pełen obraz, bo np. widać siusiaka i nie ma wątpliwości. Jeśli lekarz nie chciał zgadywać to dobrze, lepiej tak, niż gdyby walnął, a za miesiąc się dowiesz, że jednak coś urosło, albo jednak jest cipkaJa właśnie miałam kolejna wizytę (13+4) nadal nic nie wiem o płci, moja lekarka nie chciała "zgadywać" W którym tygodniu to już dobrze widac na USG?
Mówi się, że z takim pełnym prawdopobieństwem płeć można określić między 16 a 20 tc, a przecież i tak ile jest historii, że była niespodzianka przy porodzie
No u mnie patrząc w jednej i drugiej dacie wychodzi 4.01 ale myśle ze warto usg się sugerować.Hej zapomniałam was zapytać, którą datą się sugerujecie, bo z ostatniej miesiączki mam termin na 13.01, a z usg na 9.01 dodam, że miesiączki miałam nieregularne 28-32. Wiem, że to tylko 4 dni różnicy, ale tak po prostu jestem ciekawa którą wy się sugerujecie mam aplikacje ciąża + i tam właśnie przewidywany termin wpisałam sobie ten 13. 01
Dziewczyny macie może może za widoczne żyły? Obawiam się żylaków i zastanawiam się co mogłabym stosować, a na ostatniej wizycie zapomniałam zapytać
Dagulina
Fanka BB :)
Rozmawiałaś o tym z lekarzem prowadzącym? W przypadku pojawienia się żylaków lekarze często zalecają konsultacje z flebologiem. Zdarza się również, że wprowadzane są leki rozrzedzające krew - nie zawsze.No u mnie patrząc w jednej i drugiej dacie wychodzi 4.01 ale myśle ze warto usg się sugerować.
Dziewczyny macie może może za widoczne żyły? Obawiam się żylaków i zastanawiam się co mogłabym stosować, a na ostatniej wizycie zapomniałam zapytać
DoMa29
Hej, początek weekendu i urlopu cudownie [emoji6]Hej kobietki jak tam początek weekendu.? U mnie bardzo gorąco, od rana na działce, a teraz na podwórku już czekam z utęsknieniem na męża i jakiś wypad nad jezioro
My już po badaniu, rozwijamy się prawidłowo, nawet jesteśmy o tydzień starsi [emoji86] Mierzymy już 14.2cm, pani doktor powiedziała, że coś chyba wyrasta nam między nóżkami ale że na tym etapie moszna a wargi sromowe są podobnej wielkości i kształtu i że nie będzie mówić na 100% żebyśmy się nie nastawiali. Muszę pić teraz dużo wody z cytryną żeby zakwaszać organizm bo mam za dużo fosforanów w moczu. Łożysko prawidłowe, na tylnej ścianie. Na urlopie nie przegrzewać się, wystawiać na słońce nogi a reszta lepiej żeby była pod parasolem a tak to cieszyć się i korzystać z urlopu [emoji2513]
Diaanaa
Cudownie rosną te nasze forumowe szkrabki no to miłego wypoczynku życzęHej, początek weekendu i urlopu cudownie [emoji6]
My już po badaniu, rozwijamy się prawidłowo, nawet jesteśmy o tydzień starsi [emoji86] Mierzymy już 14.2cm, pani doktor powiedziała, że coś chyba wyrasta nam między nóżkami ale że na tym etapie moszna a wargi sromowe są podobnej wielkości i kształtu i że nie będzie mówić na 100% żebyśmy się nie nastawiali. Muszę pić teraz dużo wody z cytryną żeby zakwaszać organizm bo mam za dużo fosforanów w moczu. Łożysko prawidłowe, na tylnej ścianie. Na urlopie nie przegrzewać się, wystawiać na słońce nogi a reszta lepiej żeby była pod parasolem a tak to cieszyć się i korzystać z urlopu [emoji2513] Zobacz załącznik 1297861
Smakpomaranczy
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny Czy możecie polecić jakiś sprawdzony adapter do pasów dla ciężarnych? Zastanawiam się miedzy be safe a insafe
reklama
Nie rozmawiałam, bo na ostatniej wizycie zapomniałam… i dopiero po wizycie patrzę i mówię sobie, cholera zapomniałam zapytaćRozmawiałaś o tym z lekarzem prowadzącym? W przypadku pojawienia się żylaków lekarze często zalecają konsultacje z flebologiem. Zdarza się również, że wprowadzane są leki rozrzedzające krew - nie zawsze.
Podziel się: