reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja póki co tylko oglądam (i się totalnie zachwycam... śmiałam się, ze dobrze, ze istnieją limity na kartach 😂), ale wózek wstępnie wybrany i tylko będziemy jechać go zobaczyć, żeby się upewnić, że na pewno ten chcemy. 😄 Ale wszelkie zakupy to dopiero po wakacjach, na pewno nie wcześniej. ;)

My na razie powiedzieliśmy tylko moim rodzicom i przyjaciołom, którzy z nami Dziewczyny, uwaga, ogłoszenie!
Od 2 tygodni istnieje nasza zamknięta grupa. Jeśli ktoś chciałby jeszcze do niej dołączyć - to jest najlepszy moment. ;) Bardzo proszę o przemyślenie sprawy, bo według regulaminu przynajmniej raz na 2 tygodnie należy się odezwać. ;) Przy pierwszym rzucie mnóstwo dziewczyn się zgłosiło i w tym momencie spora część z nich będzie z grupy usunięta, bo się tam nie odezwały ani raz. ;) Na zgłoszenia czekam do końca wtorku. :D

A teraz życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach. ☺️
Proszę mnie zapisać 😉

reklama
Hej dziewczyny 😘 powodzenia na dzisiejszych wizytach 🥳 ja mam jutro badania prenatalne, będzie wtedy 12+2 mam nadzieję, że poznam płeć 😀 w ogóle od którego tygodnia zaczyba sie 2 trymestr? W jednej aplikacji pokazuje, ze 13+0 a wg drugiej 14+0 hmm
Ja byłam 12+0 i nie powiedzial lekarz jaka płeć. Drugi trymestr od 14+0 :)

reklama
Do góry