reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja dokładnie wszystko zaktualizuje we wtorek po 15:30 o ile wszystko bo dobrze. 🙂
Ja też tak zrobię bo nie wiem dokładnie na kiedy mi termin wypada ale między 20-25.01 idę w końcu do mojego doktorka i wszystko będę wiedziała 🥰

Ja jem już normalnie, kawy tylko nie pije 😰 jem bo jestem głodna ale mam wrażenie, że cokolwiek zjem to mam taki kwas w buzi
rybkę to mam jutro na obiad, młode ziemniaczki z koperkiem surówkę i bób 🥰 nie mogę się doczekać aż 🤣
Jutro to mam obiadek na bogato 😁 ale rybkę też bym chętnie zjadła.

Jutro nasza córeczka pokaze wszystkim, że będzie starszą siostrą 🥰 wrzucę Wam zdjęcie później🥰
Modlę się żeby przeżyć jutrzejszy dzień bezobjawowo bo budzik na 5:30.😰

Ja dzisiaj miałam kiepski poranek. Od trzech dni zastrzyki z heparyny jakoś bolą, nie wiem czy to wina tego, że są z lodówki odkąd są upały, czy już zwyczajnie chwilowo nie ma miejsca na nie na brzuchu i się rozpłakałam. Leżenie, zastrzyki... chwilowy kryzys, na który nigdy sobie nie pozwalam, ale hormony zrobiły swoje. Teraz mam karę za to bo boli mnie głowa :)

Spokojnie z zastrzykami nie jesteś sama. A kto kazał co w lodówce je trzymać? Ja trzymam w szafce w łazience gdzie w sumie cały dzień mamy cień i raczej chłodno tam jest.
Ja dzisiaj miałam kiepski poranek. Od trzech dni zastrzyki z heparyny jakoś bolą, nie wiem czy to wina tego, że są z lodówki odkąd są upały, czy już zwyczajnie chwilowo nie ma miejsca na nie na brzuchu i się rozpłakałam. Leżenie, zastrzyki... chwilowy kryzys, na który nigdy sobie nie pozwalam, ale hormony zrobiły swoje. Teraz mam karę za to bo boli mnie głowa :)

Dziewczyny a czy twarde podbrzusze to normalna opcja? 🤔
Od trzech dni mam uczucie jakbym kamień nosiła...
Mam wrażenie, że się dół brzucha zaokrąglił. 🙊
Ale z racji tego, że mam swoje sadełko nie mam pewności czy to jest związane z rozwijającą się ciążą.
Ogólnie dzisiaj mam dzień bezobjawowy, lekkie mdłości, i nic więcej. 🤪
Nawet ból głowy przeszedł. 😊
W zasadzie nie wiem czy nie powinnam się dla odmiany martwić. 🤔🤦
Bierzesz jakieś leki? Np luteinę?

reklama
Do góry