Hej. Chyba początek 9. Nie wiem czy warto marudzić bo są dziewczyny które gorzej się czują. Ale powiem tak leżę całymi dniami. Chyba mnie to przerasta. Jak u Ciebie?Witaj! Jak się czujesz? Który to tc? Wszystko będzie dobrze, nie martw się
reklama
MK_Piotrowiak
Fanka BB :)
Ja też tak zrobię bo nie wiem dokładnie na kiedy mi termin wypada ale między 20-25.01 idę w końcu do mojego doktorka i wszystko będę wiedziałaJa dokładnie wszystko zaktualizuje we wtorek po 15:30 o ile wszystko bo dobrze.
Ja jem już normalnie, kawy tylko nie pije jem bo jestem głodna ale mam wrażenie, że cokolwiek zjem to mam taki kwas w buzi
Jutro to mam obiadek na bogato ale rybkę też bym chętnie zjadła.rybkę to mam jutro na obiad, młode ziemniaczki z koperkiem surówkę i bób nie mogę się doczekać aż
Jutro nasza córeczka pokaze wszystkim, że będzie starszą siostrą wrzucę Wam zdjęcie później
Modlę się żeby przeżyć jutrzejszy dzień bezobjawowo bo budzik na 5:30.
Dagulina
09.01.2022oczywiście
Mam dużo dziewczyn do wpisania, piszcie dziś daty i jutro skończę wpisywać
Dagulina
U mnie ryby są na czarnej liście - przez mdlosci.tez się nie tak dawno popłakałam. Wszystko mnie denerwuje. Aż sobie pstrąga zrobiłam!
Dagulina
Ja dzisiaj miałam kiepski poranek. Od trzech dni zastrzyki z heparyny jakoś bolą, nie wiem czy to wina tego, że są z lodówki odkąd są upały, czy już zwyczajnie chwilowo nie ma miejsca na nie na brzuchu i się rozpłakałam. Leżenie, zastrzyki... chwilowy kryzys, na który nigdy sobie nie pozwalam, ale hormony zrobiły swoje. Teraz mam karę za to bo boli mnie głowa
Lusia125
Spokojnie z zastrzykami nie jesteś sama. A kto kazał co w lodówce je trzymać? Ja trzymam w szafce w łazience gdzie w sumie cały dzień mamy cień i raczej chłodno tam jest.
Ja dzisiaj miałam kiepski poranek. Od trzech dni zastrzyki z heparyny jakoś bolą, nie wiem czy to wina tego, że są z lodówki odkąd są upały, czy już zwyczajnie chwilowo nie ma miejsca na nie na brzuchu i się rozpłakałam. Leżenie, zastrzyki... chwilowy kryzys, na który nigdy sobie nie pozwalam, ale hormony zrobiły swoje. Teraz mam karę za to bo boli mnie głowa
G
guest-1691259937
Gość
ja na słodkie rzeczy zbytnio nie patrzę… właśnie po nalesnikach itp jest mi jakoś tak ciężko. :/U mnie ryby są na czarnej liście - przez mdlosci.
DoMa29
Bierzesz jakieś leki? Np luteinę?Dziewczyny a czy twarde podbrzusze to normalna opcja?
Od trzech dni mam uczucie jakbym kamień nosiła...
Mam wrażenie, że się dół brzucha zaokrąglił.
Ale z racji tego, że mam swoje sadełko nie mam pewności czy to jest związane z rozwijającą się ciążą.
Ogólnie dzisiaj mam dzień bezobjawowy, lekkie mdłości, i nic więcej.
Nawet ból głowy przeszedł.
W zasadzie nie wiem czy nie powinnam się dla odmiany martwić.
Hej wszystkim, nazywam się Alex, mam 21 lat. Właśnie niedawno miałam USG i okazało się, że termin mamy na 31.01.2022
Cieszę się, że jest ta grupa. Widzę, że jest tu już 541 stron ale powiem wam że chyba nie dam rady tego przeczytać
Cieszę się, że jest ta grupa. Widzę, że jest tu już 541 stron ale powiem wam że chyba nie dam rady tego przeczytać
reklama
Karolina2495
Daj znać, czy się przyjęło. Ja mam w lodówce od miesiąca i mąż pije, a jedno wylalam, bo nie mogę tego przelknac[emoji6]
Kupiłam sobie „winko” dla ciężarnych [emoji2957][emoji38] codziennie rano pięćdziesiątkę na czczo mi zalecono [emoji23][emoji2368]
Podziel się: