Ja już po USG, niestety nie usłyszałam serduszka, Pan doktor potwierdził 6t, cała ciaza ma Ok. 1cm ale jak to określił „nie widać echa zarodka”. Nie wiem czy się nie pośpieszyłam z tymi powitaniami co prawda powoedział, że sytuacja jest dość dynamiczna i to może się szybko zmienić, niemniej na ten moment tak to wygląda. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?
reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
Może warto skonsultować z innym lekarzem np za dwa dni żeby się nie stresować? Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji3590]
Ja już po USG, niestety nie usłyszałam serduszka, Pan doktor potwierdził 6t, cała ciaza ma Ok. 1cm ale jak to określił „nie widać echa zarodka”. Nie wiem czy się nie pośpieszyłam z tymi powitaniami co prawda powoedział, że sytuacja jest dość dynamiczna i to może się szybko zmienić, niemniej na ten moment tak to wygląda. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?
Mamazbb
Kochana ty chyba masz termin na końcówkę? Czy źle kojarzę?
Także dziewczyny zglaszajcie się, może @Klauuudia, założycielka naszej grupy się zgodzi? :[emoji3590]
Także dziewczyny zglaszajcie się, może @Klauuudia, założycielka naszej grupy się zgodzi? :[emoji3590]
Dzień dobry wszystkim. [emoji3059] Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. [emoji1364]
@Mamazbb zgadzam się, to dobry pomysł, najlepiej chyba żeby się zgłosiły te osoby, bo mi np. ciężko jest tak po prostu wskazać [emoji85][emoji1] A widzę, że z tym zgłoszeniem jest ciężko.[emoji28]
Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę, tym razem u swojej doktor prowadzącej, doktor od USG zaplanował mi tez kolejną wizytę za dwa tygodnie. Ehh miałam na jutro drugi termin szczepienia zaplanowany (Moderna) i obydwoje lekarze zalecają aby przyjąć. Nie wiem co robić kompletnieMoże warto skonsultować z innym lekarzem np za dwa dni żeby się nie stresować? Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji3590]
Mamazbb
Kurcze nie wiem co doradzić, szczepienie chyba bym przesunela, chociaż nie znam się na tym bo ja jeszcze się nie szczepilam i nawet nie jestem pewna czy się zaszczepie w ciąży...
Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę, tym razem u swojej doktor prowadzącej, doktor od USG zaplanował mi tez kolejną wizytę za dwa tygodnie. Ehh miałam na jutro drugi termin szczepienia zaplanowany (Moderna) i obydwoje lekarze zalecają aby przyjąć. Nie wiem co robić kompletnie
Cześć dziewczyny, oczywiście i ja jestem za zamkniętą grupą.
Może przesuń sobie termin tej drugiej dawki jak już będziesz mieć pewność czy serduszko bijeZa tydzień w piątek mam kolejną wizytę, tym razem u swojej doktor prowadzącej, doktor od USG zaplanował mi tez kolejną wizytę za dwa tygodnie. Ehh miałam na jutro drugi termin szczepienia zaplanowany (Moderna) i obydwoje lekarze zalecają aby przyjąć. Nie wiem co robić kompletnie
Mona.lisa
Ale na wymiarze widać, że jeden cm na pęcherzyk ciążowy a w nim widać pęcherzyk żółtkowy wiec na dniach powinien pojawić się zarodek. Ja bym na Twoim miejscu poszła w poniedziałek jeszcze skontrolować )))Ja już po USG, niestety nie usłyszałam serduszka, Pan doktor potwierdził 6t, cała ciaza ma Ok. 1cm ale jak to określił „nie widać echa zarodka”. Nie wiem czy się nie pośpieszyłam z tymi powitaniami co prawda powoedział, że sytuacja jest dość dynamiczna i to może się szybko zmienić, niemniej na ten moment tak to wygląda. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?
Miałaś może monitoring cyklu? Miesiączki miałaś regularne 28 dni?
Mimimka89
Hej, może idź do innego lekarza za 2 dni, zobaczysz co powiem inny lekarz.Ja już po USG, niestety nie usłyszałam serduszka, Pan doktor potwierdził 6t, cała ciaza ma Ok. 1cm ale jak to określił „nie widać echa zarodka”. Nie wiem czy się nie pośpieszyłam z tymi powitaniami co prawda powoedział, że sytuacja jest dość dynamiczna i to może się szybko zmienić, niemniej na ten moment tak to wygląda. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?
reklama
Podziel się: