reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba :)

reklama
Dziękuję wam za pocieszenie :* odpisuję zbiorczo. Byłam w piątek i było 7mm i dziś trochę więcej więc coś tam się rozwija. Zarówno w piątek jak i dziś widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Załączam opisy z obu usg i zdjęcie z dziś.
IMG_20210531_150828.jpeg
received_837395770316610.jpeg
received_4037545446337205.jpeg

reklama
Ja będę się umawiać dopiero na kolejnej wizycie , pewnie jakoś na początku lipca , może okolice 5.07, na pewno moja babeczka gdzieś mnie wciśnie
Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba :)

Do góry