reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
Ja jestem zapisana na 29.06 będzie to według miesiączki 12+2
Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba
Kaja14
Zaciekawiona BB
Ja się umówiłam na 12+4Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba
olenaa28
Aktywna w BB
Mój miał taka sama długość w 6t3d i lekarz napisał 6t2d 0.51 cmCześć jestem Kropek mam 6tc+3 i moje serduszko juz bije ❤
olenaa28
Aktywna w BB
Mi lekarz sam wyznaczył termin na 08 lipca i to będzie 12+4Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba
monnkej
Cudnie!!! A to obok ta plamka to co?Cześć jestem Kropek mam 6tc+3 i moje serduszko juz bije ❤
monnkej
Ja planuje 13+Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba
Dziękuję wam za pocieszenie :* odpisuję zbiorczo. Byłam w piątek i było 7mm i dziś trochę więcej więc coś tam się rozwija. Zarówno w piątek jak i dziś widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Załączam opisy z obu usg i zdjęcie z dziś.
monnkej
Ja widzę pęcherzyk zoltkowy tezDziękuję wam za pocieszenie :* odpisuję zbiorczo. Byłam w piątek i było 7mm i dziś trochę więcej więc coś tam się rozwija. Zarówno w piątek jak i dziś widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Załączam opisy z obu usg i zdjęcie z dziś. Zobacz załącznik 1277420Zobacz załącznik 1277421Zobacz załącznik 1277422
reklama
Ja będę się umawiać dopiero na kolejnej wizycie , pewnie jakoś na początku lipca , może okolice 5.07, na pewno moja babeczka gdzieś mnie wciśnie
Dziewczyny, które wybierają się na prenatalne. W jakim dokładnie terminie się umówiliście? Mnie zapisali 12+5, jak dla mnie je super termin, ale z lekarzem muszę skonsultować, czy mu się podoba
Podziel się: