reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny, wiele się nie odzywam, bo jestem po 2 stratach w zeszłym roku i jeszcze do mnie nie dociera, że może być dobrze. Mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni :) Dzisiaj strasznie się stresuje, bo mam pierwszą wizytę i wiele może się już wyjaśnić. Dajcie znać, co było już u Was widać na usg w okolicy 5+5 :)
U mnie w 5 tygodniu i 2 dni widać było już na usg zarodek:) a teraz 8 tydzień i wyglada tak:)

Załączniki

• 24636234-41E4-4512-B6F2-C2EC94ADD28E.jpeg
    24636234-41E4-4512-B6F2-C2EC94ADD28E.jpeg
    24,8 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Kochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... ❤️ Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.

Przedstawiam Wam mój mały cud ❤️
Ale cudowna wiadomość ❤️

Witmay Cię!!! ❤️ Który tydzień?
6+0, ale dlugie cykle po 33 dni ;) wiec pewnie odbije sie to na pierwszym usg. Pierwsza wizyta 1go czerwca gdy będzie 6+5, mam nadzieje ze będą pozytywne wieści. Pozdrawiam Was wszystkie , będę tu zaglądać ale moj roczniak jest tak szalonym dzieckiem ze uda się tylko wieczorami. Duzo zdrowka I powodzenia na wizytach;)

Kochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... ❤️ Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.

Kamień z serca i spadł ! Wiedziałam że tak to się skończy ! Wiedziałam że zobaczysz swoją kropkę ! Czułam to po prostu ❤️

A mówiłam, że będzie dobrze ♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰 super 🥰♥️♥️ gratulacje ale się cieszę 🥰♥️♥️♥️

Cześć dziewczyny, wiele się nie odzywam, bo jestem po 2 stratach w zeszłym roku i jeszcze do mnie nie dociera, że może być dobrze. Mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni :) Dzisiaj strasznie się stresuje, bo mam pierwszą wizytę i wiele może się już wyjaśnić. Dajcie znać, co było już u Was widać na usg w okolicy 5+5 :)
Cześć kochana! U mnie w 5t był pęcherzyk ciążowy . Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze 💪

reklama
Za każdym razem jak zaczynam panikować, że nic nie czuję to nagle zaczynam się źle czuć🤣
Dziś wstałam, czułam się super, zjadłam śniadania i potem panika, że dobrze się czuję. Poszłam na drzemkę i po drzemce mogłam sobie pozwolić tylko na chlebek wasa i wodę.

Czy Wasze mdłości też tak wyglądają, że jest Wam niedobrze, dziwnie, ale jak np. macie na coś ochotę to wszamiecie wszystko? Ostatnio czułam się okropnie, ale miałam ochotę na truskawki i zjadłam cały kartonik😆 ale gdybym miała zjeść cokolwiek innego to w życiu!

Do góry