U mnie w 5 tygodniu i 2 dni widać było już na usg zarodek a teraz 8 tydzień i wyglada takCześć dziewczyny, wiele się nie odzywam, bo jestem po 2 stratach w zeszłym roku i jeszcze do mnie nie dociera, że może być dobrze. Mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni Dzisiaj strasznie się stresuje, bo mam pierwszą wizytę i wiele może się już wyjaśnić. Dajcie znać, co było już u Was widać na usg w okolicy 5+5
reklama
Dokładnie, ja też robię prywatnie bo moja gin mówiła ze jestem za młoda na NFZ.Ja robię w 12+2, usg+krew. Skierowanie dotyczy chyba kobiet powyżej 35 roku życia. Dla młodszych osób jest prywatnie.
słodka_beza
Fanka BB :)
Ale cudowna wiadomośćKochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.
Przedstawiam Wam mój mały cud
DoMa29
Ja mam 24 lata i pomimo że chodzę do mojej prywatnie dała mi skierowanie na prenatalne na NFZJa robię w 12+2, usg+krew. Skierowanie dotyczy chyba kobiet powyżej 35 roku życia. Dla młodszych osób jest prywatnie.
M
Majula2112
Gość
Ale się złożyłoja urodziłam się w Wadowicach i czasem bywam Ale czad
Szarafoka
6+0, ale dlugie cykle po 33 dni wiec pewnie odbije sie to na pierwszym usg. Pierwsza wizyta 1go czerwca gdy będzie 6+5, mam nadzieje ze będą pozytywne wieści. Pozdrawiam Was wszystkie , będę tu zaglądać ale moj roczniak jest tak szalonym dzieckiem ze uda się tylko wieczorami. Duzo zdrowka I powodzenia na wizytachWitmay Cię!!! Który tydzień?
Aga87lan
Kamień z serca i spadł ! Wiedziałam że tak to się skończy ! Wiedziałam że zobaczysz swoją kropkę ! Czułam to po prostuKochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.
MK_Piotrowiak
A mówiłam, że będzie dobrze super gratulacje ale się cieszęKochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.
Aga87lan
Cześć kochana! U mnie w 5t był pęcherzyk ciążowy . Trzymam kciuki aby było wszystko dobrzeCześć dziewczyny, wiele się nie odzywam, bo jestem po 2 stratach w zeszłym roku i jeszcze do mnie nie dociera, że może być dobrze. Mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni Dzisiaj strasznie się stresuje, bo mam pierwszą wizytę i wiele może się już wyjaśnić. Dajcie znać, co było już u Was widać na usg w okolicy 5+5
reklama
Za każdym razem jak zaczynam panikować, że nic nie czuję to nagle zaczynam się źle czuć
Dziś wstałam, czułam się super, zjadłam śniadania i potem panika, że dobrze się czuję. Poszłam na drzemkę i po drzemce mogłam sobie pozwolić tylko na chlebek wasa i wodę.
Czy Wasze mdłości też tak wyglądają, że jest Wam niedobrze, dziwnie, ale jak np. macie na coś ochotę to wszamiecie wszystko? Ostatnio czułam się okropnie, ale miałam ochotę na truskawki i zjadłam cały kartonik ale gdybym miała zjeść cokolwiek innego to w życiu!
Dziś wstałam, czułam się super, zjadłam śniadania i potem panika, że dobrze się czuję. Poszłam na drzemkę i po drzemce mogłam sobie pozwolić tylko na chlebek wasa i wodę.
Czy Wasze mdłości też tak wyglądają, że jest Wam niedobrze, dziwnie, ale jak np. macie na coś ochotę to wszamiecie wszystko? Ostatnio czułam się okropnie, ale miałam ochotę na truskawki i zjadłam cały kartonik ale gdybym miała zjeść cokolwiek innego to w życiu!
Podziel się: