reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja dzisiaj wieczorem odbiorę wyniki krwi +krzywą cukrową, którą dzisiaj robiłam. Mam nadzieję, że cukrzyca nie wyjdzie, bo niestety w naszej rodzinie to dziedziczne i mam predyspozycje do cukru w granicach normy na czczo.
A Ci zalecili robienie krzywej?

reklama
Kochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... ❤️ Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.

Przedstawiam Wam mój mały cud ❤️
Cuuuuuuudownie!!!! ❤️

ja Zatora, zaraz właściwie obok wioska. 780 to nie wiem, nie kojarzę 😁, ale rzeczywiście jeżdżę przez Skawine. Kiedyś kilka lat pracowałam właśnie w Skawinie, a teraz Krk, ale muszę zmienić, bo to jednak za daleko.
idź koniecznie. Może da Ci coś na wyciszenie. Ja niestety z serduchem też mam problemy od lat. Betablokerów w ciąży nie mogę, ale biorę dodatkowo potas i magnez.
Felczunia jesteś z Zatora?ja mieszkam koło Wadowic😁

Kochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... ❤️ Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.

Przedstawiam Wam mój mały cud ❤️
Aaaaaa bardzo się cieszę. Co jakiś czas wchodziłam aby zobaczyć czy napisałaś juz 🥰🥰🥰🥰 najlepsza wiadomość dnia

Cześć dziewczyny, wiele się nie odzywam, bo jestem po 2 stratach w zeszłym roku i jeszcze do mnie nie dociera, że może być dobrze. Mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni :) Dzisiaj strasznie się stresuje, bo mam pierwszą wizytę i wiele może się już wyjaśnić. Dajcie znać, co było już u Was widać na usg w okolicy 5+5 :)

Cześć dziewczyny, wiele się nie odzywam, bo jestem po 2 stratach w zeszłym roku i jeszcze do mnie nie dociera, że może być dobrze. Mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni :) Dzisiaj strasznie się stresuje, bo mam pierwszą wizytę i wiele może się już wyjaśnić. Dajcie znać, co było już u Was widać na usg w okolicy 5+5 :)
U mnie pecherzyk ciazowy i cialko żółtkowe 😊 witamy w naszych szeregach 😊😊😊

Cudowna wiadomość [emoji3590]
Kochane! Dziękuję pięknie za wszystkie kciuki i słowa otuchy! Nie mogę powstrzymać łez! Na szczęście, łez szczęścia... [emoji3590] Doktor jak tylko zasadził we mnie głowicę to od razu zobaczyłam moją fasolkę! Z serduchem jak dzwon.... doktor mówił ze tamten musial mieć zarówno słaby sprzęt jak i oko skoro nie widział nawet pęcherzyka żółtkowego.

Przedstawiam Wam mój mały cud [emoji3590]

Dziewczyny, kiedy badania prenatalne? W którym tygodniu ? Dostałyście skierowanie od lekarza prowadzącego? Czy można zrobić takie badania na nfz ?
W niedzielę zaczynam 10tc i już się zastanawiam nad tymi badaniami .
Ja robię w 12+2, usg+krew. Skierowanie dotyczy chyba kobiet powyżej 35 roku życia. Dla młodszych osób jest prywatnie.

reklama
Do góry