reklama
G
guest-1691259937
Gość
spokojnie… musisz się uspokoić, bo nerwy nic tutaj nie pomogą. Zobaczysz, ze na następnej wizycie będziesz już spokojniejsza. Teraz jesteśmy bardziej przewrażliwione i to tez ma wpływ na odczucia. Będzie dobrze!Dziewczyny po tej wczorajszej wizycie jestem tak zestresowana. Lekarz sprawiał wrażenie jakby nie był zbyt przekonywujący. Mówił że wszystko jest ok, ale powtórzyć betę. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nie mogłam przez to w nocy spać. I znów za tydzień kazał przyjechać. Masakra, czuje się wyprana.
Mamazbb
Fanka BB :)
Nie denerwuj się kochana, sprawdź betę i w przyszłym tygodniu napewno będzie wszystko dobrze [emoji3590]
Dziewczyny po tej wczorajszej wizycie jestem tak zestresowana. Lekarz sprawiał wrażenie jakby nie był zbyt przekonywujący. Mówił że wszystko jest ok, ale powtórzyć betę. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nie mogłam przez to w nocy spać. I znów za tydzień kazał przyjechać. Masakra, czuje się wyprana.
Aga87lan
Ja dzisiaj też pojechałam na betę i progesteron , ale wyniki będę mieć w nocy dopiero i dzisiaj o 15 pierwsze usg , według miesiączki dziś 5 tydzień , bardzo się stresuje , chciałabym chociaz usłyszeć że ciąża jest w macicy .. bo naprawdę tyle się naczytałam ... o ciążach zadomowionych w bliznach po cesarce - szok !Hej najlepiej tak jak już dziewczyny mówiły powtórzyć betę po 48h i sprawdzić przyrost bo on jest najważniejszy
Kurcze szok że takie pomyłki są w laboratorium... Dobrze ze sprawdziłas gdzie indziej.
Ja dziś pojechałam na betę kontrolne, zobaczymy jaki będzie wynik wieczorem. Tydzień temu robiłam co 48h i przyrost był ok ale chciałam sprawdzić po tyg czy uroslo [emoji4] w ogóle miałam dziś takie koszmary że szok [emoji2356]wstałam od razu zdenerwowana... Ehhh...
Dziewczyny które mają dziś wizyty-trzymam kciuki [emoji3590] ja już nie mogę się doczekać poniedziałku [emoji4]
Wszystkim życzę miłego dnia, u nas dziś pochmurno...
Mamazbb
Nie denerwuj się kochana, będzie napewno wszystko dobrze. Ja przez te moje pobolewania brzucha też w internecie wyczytałam pełno informacji o ciąży pozamacicznej i też do głowy przychodzą różne myśli... Ale staram się odganiac i mam wielką nadzieję że w poniedziałek lekarz rozwieje moje wszystkie strachy.
Także Aguś dziś zobaczysz piękny pęcherzyk napewno [emoji3590] i mam nadzieję że będziesz wtedy spokojniejsza [emoji4]trzymam kciuki
Także Aguś dziś zobaczysz piękny pęcherzyk napewno [emoji3590] i mam nadzieję że będziesz wtedy spokojniejsza [emoji4]trzymam kciuki
Ja dzisiaj też pojechałam na betę i progesteron , ale wyniki będę mieć w nocy dopiero i dzisiaj o 15 pierwsze usg , według miesiączki dziś 5 tydzień , bardzo się stresuje , chciałabym chociaz usłyszeć że ciąża jest w macicy .. bo naprawdę tyle się naczytałam ... o ciążach zadomowionych w bliznach po cesarce - szok !
NataliaW93
Cześć dziewczyny, gratulacje dla nowych styczniowych mamuś
Ja to dziś miałam sen, śniło mi się dziś że już urodziłam w 3 godziny i na dodatek wracalam z tym maleństwem ze szpitala na nogach i nosiłam je pod bluzka bo deszcz padał ależ to głupoty człowiekowi przychodzą do głowy
Dziewczyny nie stersujcie się bo to wam nic nie pomorze, co ma być to będzie a na pewno będzie dobrze ja jeszcze ani razu nie byłam sprawdzić bety, ostatni test zrobiłam w niedzielę, aby sprawdzić czy kreska ściemniała i grzecznie czekam
Dobrego dnia dla was
Ja to dziś miałam sen, śniło mi się dziś że już urodziłam w 3 godziny i na dodatek wracalam z tym maleństwem ze szpitala na nogach i nosiłam je pod bluzka bo deszcz padał ależ to głupoty człowiekowi przychodzą do głowy
Dziewczyny nie stersujcie się bo to wam nic nie pomorze, co ma być to będzie a na pewno będzie dobrze ja jeszcze ani razu nie byłam sprawdzić bety, ostatni test zrobiłam w niedzielę, aby sprawdzić czy kreska ściemniała i grzecznie czekam
Dobrego dnia dla was
Paradoksalna
Spokojnie na pewno wszystko będzie dobrze ja strasznie bałam się pozamacicznej przez kłucia jakie miałam (oczywiście nie były ciagle, to moja paranoja) ale wszystko okazało się, ze jest dobrze u Ciebie tez będzie dobrze, ale pamiętaj, ze na tym etapie możesz zobaczyć tylko pusty pęcherzyk, wiec się tym nie zamartwiajJa dzisiaj też pojechałam na betę i progesteron , ale wyniki będę mieć w nocy dopiero i dzisiaj o 15 pierwsze usg , według miesiączki dziś 5 tydzień , bardzo się stresuje , chciałabym chociaz usłyszeć że ciąża jest w macicy .. bo naprawdę tyle się naczytałam ... o ciążach zadomowionych w bliznach po cesarce - szok !
Paradoksalna
Hehe, ja podobnie, ale jedną betę zrobiłam, żeby potwierdzić to co test pokazuje, czekałam dwa tygodnie na usg i doczekałam się pięknego zarodka i bijącego serduszka <3Cześć dziewczyny, gratulacje dla nowych styczniowych mamuś
Dobrego dnia dla was
reklama
NataliaW93
Ja w poniedziałek, apka będzie pokazywać 6+1 więc też już liczę na piękny widokHehe, ja podobnie, ale jedną betę zrobiłam, żeby potwierdzić to co test pokazuje, czekałam dwa tygodnie na usg i doczekałam się pięknego zarodka i bijącego serduszka <3
Podziel się: