reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... 😥 Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.
Tak bardzo mi przykro kochana ... nie wiem co powiedzieć ... wiem co czujesz , czułam to samo ... ale nie przestawaj próbować i pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce ❤️

reklama
Bardzo mi przykro [emoji17] trzymaj się dzielnie
Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... [emoji26] Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.

Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... 😥 Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.
Bardzo mi przykro 🙁😞 trzymaj się!

Oszukują z tymi tygodniami... ostatnio we wtorek byłam gdzie indziej i pokazywało 5t a dziś 5t+3d, zarodka jeszcze nie widać... 29.03 ostatnia miesiączka sama się gubię wg moich obliczeń to 7t ale co ja tam wiem 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_6926.jpg
    IMG_6926.jpg
    124,3 KB · Wyświetleń: 104
Jestem już po, zarodek pięknie urósł tyle ile powinien <3 serduszko bije 120 na sekundę, wszystko tak jak powinno być, jestem taka szczęśliwa, ze zaraz oszaleje! :) trafiłam na świetnego doktora i u niego będę prowadzić tą ciążę, nie ma innej opcji :)
Śliczna fasolka :)

Jestem już po, zarodek pięknie urósł tyle ile powinien <3 serduszko bije 120 na sekundę, wszystko tak jak powinno być, jestem taka szczęśliwa, ze zaraz oszaleje! :) trafiłam na świetnego doktora i u niego będę prowadzić tą ciążę, nie ma innej opcji :)
kochana a Ty kiedy miałaś OM?

reklama
Oszukują z tymi tygodniami... ostatnio we wtorek byłam gdzie indziej i pokazywało 5t a dziś 5t+3d, zarodka jeszcze nie widać... 29.03 ostatnia miesiączka sama się gubię wg moich obliczeń to 7t ale co ja tam wiem 🤷‍♀️
🙂na moje oko to jest zarodek, to kółeczko jak pierścień z oczkiem to zarodek(oczko) i pęcherzyk żółtkowy🙂bardzo ładne zdjęcie, gratuluje👍
Super, jak serduszko bije to od razu większy spokój😀

Do góry