reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

No właśnie ja w tej podrobionej czułam się od początku mega fatalnie skurcze w krzyżu , potworny ból piersi , zgaga , odrzucało mnie od jedzenia ...senna byłam strasznie i taka przybita ... dlatego mam nadzieje że teraz będzie inaczej bo nie mam nic z tych objawów ..
A kiedy miałaś ostatnia @?

reklama
Piekne wyniki dziewczyny [emoji3590] ja wieczorem się dowiem jak tam u mnie, mam nadzieję że też uroslo jak powinno.
Właśnie gotuję obiad, ale jestem już taka zmęczona że najchętniej poszłabym spać. Zauwazylam że nie codziennie czuję takie zmęczenie ale co jakiś czas mnie łapie [emoji6]
Hej [emoji8] Dzisiejszy wynik bety 4020, jestem w 4t+6. Oby dalej rosła pięknie [emoji123]
Dziewczyny mój dzisiejszy wynik po 48h [emoji2960]
04.05 beta 650
06.05 beta 1346
Nie mogę uwierzyć [emoji7]

Dziewczyny jak radzicie sobie z mdłościami? Mnie od kilku męczą, z każdym dniem mocniej. Generalnie nie odczuwam ich tylko jak śpię. Jem imbir, niestety nie pomaga.

Dziewczyny jak radzicie sobie z mdłościami? Mnie od kilku męczą, z każdym dniem mocniej. Generalnie nie odczuwam ich tylko jak śpię. Jem imbir, niestety nie pomaga.
No właśnie ja też nie wiem jak sobie poradzić, czuję sie jakby ciągle siedziało mi coś na żołądku, nie wymiotuję jedynie mi się odbija... po południu przechodzi w miarę..

No właśnie ja też nie wiem jak sobie poradzić, czuję sie jakby ciągle siedziało mi coś na żołądku, nie wymiotuję jedynie mi się odbija... po południu przechodzi w miarę..
Mi mdłości nawet nie przechodzą jak zjem lub się napiję. Mam je cały czas. Tak jak piszesz, wrażenie siedzenia czegoś na żołądku. Również ciagle mi się odbija. To jest jak mega kac po ostrej imprezie 🙈😂

reklama
Ooo porównanie do kaca w punkt [emoji1787] jeszcze spać się chce jakby się cała noc imprezowalo [emoji2368]
Mi mdłości nawet nie przechodzą jak zjem lub się napiję. Mam je cały czas. Tak jak piszesz, wrażenie siedzenia czegoś na żołądku. Również ciagle mi się odbija. To jest jak mega kac po ostrej imprezie [emoji85][emoji23]

Do góry