Będzie dobrze! Gratuluję! W sumie będą fajne różnice wieku, co dwa lataCześć dziewczyny witam się z wami wczoraj zrobiłam test i są 2 kreski ostatnią miesiączkę miałam 01.05 i dziś miałam dostać kolejną. Ciąża trochę z zaskoczenia mam juz 2 córeczki 4 i 2 lata i strasznie się boje jak to będzie jak ja sobie dam radę z 3 dzieci
reklama
anastasiaa
Zaciekawiona BB
GratulacjeCześć dziewczyny witam się z wami wczoraj zrobiłam test i są 2 kreski ostatnią miesiączkę miałam 01.05 i dziś miałam dostać kolejną. Ciąża trochę z zaskoczenia mam juz 2 córeczki 4 i 2 lata i strasznie się boje jak to będzie jak ja sobie dam radę z 3 dzieci
Faktycznie mała różnica wieku między dzieciaczkami, ale jak z dwójka dajesz sobie rade to i z trójka sobie poradzisz!
Ja dobrze. Generalnie jestem delikatnie ospała. Nie wiem jednak czy to przez pogodę czy ciążeMam taką nadzieję że jakos sobie poradzimy jak się dziś czujecie?
GratulacjeCześć Dziewczyny
To i ja się dołączę
OM - 30.03 , pierwsy pozytywny test wyszedł mi 5dni przed @
To będzie Nasza trzecia dzidzia.
Mamy już dwóch synków 3,5roku i 13 miesięcy
Wizyta zaplanowana na 21.05
Pozdrawiamy !
O widzę też 3 ciąża i małe odstępy wiekowe to tak jak u mnie tylko u mnie 2 dziewczynki skrycie liczę teraz na chłopca
Mamazbb
Fanka BB :)
Witaj z trójka dasz sobie radę [emoji3059]
Ja już mam 3 i to byłaby 4 dzidzia, zupełnie nie planowana... mam mnóstwo obaw, jak damy radę, pewnie ze strony znajomych i bliskich nie będzie to miło odebrane że 4 dziecko...Ale staram sie też myśleć pozytywnie, że skoro się przytrafiło to będę kochac najmocniej na świecie, a opiniami postaram się nie przejmować.. Teraz czekam aż minie termin @, bo ogólnie jestem 3 dni przed, ale testy robiłam dwa, są blade kreseczki, jutro powtórzę z pewnością [emoji6], we wtorek po południu pojadę na betę i jak się potwierdzi umowie się na wizytę
W ogóle dziewczyny skąd jesteście? Ja Śląsk
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ja już mam 3 i to byłaby 4 dzidzia, zupełnie nie planowana... mam mnóstwo obaw, jak damy radę, pewnie ze strony znajomych i bliskich nie będzie to miło odebrane że 4 dziecko...Ale staram sie też myśleć pozytywnie, że skoro się przytrafiło to będę kochac najmocniej na świecie, a opiniami postaram się nie przejmować.. Teraz czekam aż minie termin @, bo ogólnie jestem 3 dni przed, ale testy robiłam dwa, są blade kreseczki, jutro powtórzę z pewnością [emoji6], we wtorek po południu pojadę na betę i jak się potwierdzi umowie się na wizytę
Cześć dziewczyny witam się z wami wczoraj zrobiłam test i są 2 kreski ostatnią miesiączkę miałam 01.05 i dziś miałam dostać kolejną. Ciąża trochę z zaskoczenia mam juz 2 córeczki 4 i 2 lata i strasznie się boje jak to będzie jak ja sobie dam radę z 3 dzieci [emoji848] termin z aplikacji mam na 06.01.2022 i pierwszą wizytę 10.05 nie mogę się doczekać [emoji846][emoji846]
Będę trzymać żeby miesiączką już nie przyszła z tego co kiedyś czytałam na forum od mam wielodzietnych dzieci podobno z 3/4 dzieci jest łatwiej niż z 1 lub 2 bo już wiemy co i jak.Witaj z trójka dasz sobie radę [emoji3059]
Ja też jestem że Śląska
monnkej
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny witam się z wami wczoraj zrobiłam test i są 2 kreski ostatnią miesiączkę miałam 01.05 i dziś miałam dostać kolejną. Ciąża trochę z zaskoczenia mam juz 2 córeczki 4 i 2 lata i strasznie się boje jak to będzie jak ja sobie dam radę z 3 dzieci [emoji848] termin z aplikacji mam na 06.01.2022 i pierwszą wizytę 10.05 nie mogę się doczekać [emoji846][emoji846]
Gratulacje!! [emoji7]
reklama
Podziel się: