reklama
anastasiaa
Zaciekawiona BB
Śliczna kreska! A kiedy miałaś ostatni okres? Bo ja miałam 28 marca i tez mi we wtorek wychodzi 5t2dWłaśnie teraz powtórzyłam - po pracy
Betę mogę robić we wtorek dopiero bo tak pracuje akurat. Wizytę umówię tez na wtorek - to bedzie moj 5t2d. Straszne się boje
A wczoraj doszły mi zawroty głowy chwilowe a tak to boli mnie krocze
anastasiaa
Zaciekawiona BB
Jestem po wizycie u ginekologa. Jest dobrze. Pęcherzyk ciążowy znajduje się w macicy Tylko nie wiem, czy Was nie opuszczę na rzecz grupy z grudnia, ponieważ okazało się, że jestem wg usg w 5t3d (wg OM to 7t6d). Ginekolog powiedziała, że do 10 tygodnia ustalimy kiedy prawdopodobnie urodzę.
super, cieszę się, że wszystko jest w porządku
Ann_
Fanka BB :)
nie wydaje mi się że to głupie pytanie. Ja w trakcie cyklu odczuwam jedynie jajeczkowanie. Trwa to jeden dzień ok 12-14dc. Ale kiedy zachodzę w ciążę to ok tydzień po owu czuje bóle jajników. Myślę że to to daje mi znak że zaszłam w ciążę. To moja 6 ciąża bo 2 straciłam w 6tcWitaj...może to głupie pytanie ...przepraszam za nie...al,e co czułaś ,że miałaś odczucie ,ze to ciąża?
Ann_
super kreski, długo się staraliście, to pierwsze dziecko czy już jakieś macie?Oki to przechodzę i tu!
Dziś 5+0 beta powtarzana co 48h: 20mlU, 82mlU, 487mlU
Wizyta 05.05
1,5 roku starań
Gratulacje dla Was
Stokrotka2021
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź...też każda z nas pewnie doszukuje się różnych oznak az do dnia ,gdy....lepiej więc zeby nie przychodziła skoro tyle osób chce aby jej nie było...nie wydaje mi się że to głupie pytanie. Ja w trakcie cyklu odczuwam jedynie jajeczkowanie. Trwa to jeden dzień ok 12-14dc. Ale kiedy zachodzę w ciążę to ok tydzień po owu czuje bóle jajników. Myślę że to to daje mi znak że zaszłam w ciążę. To moja 6 ciąża bo 2 straciłam w 6tc
Gratulacje !!!!!!!
Stokrotka2021
Przepiękne :-)Oki to przechodzę i tu!
Dziś 5+0 beta powtarzana co 48h: 20mlU, 82mlU, 487mlU
Wizyta 05.05
1,5 roku starań
Gratulacje dla Was
Stokrotka2021
Ale super !!!! :-)musi byc cudnie!Pierworodny ma 6lat, drugi ma 4lata i córka 2lata skończy za kilka dni
reklama
Podziel się: