To chyba była sugestia co do mojego postu, w którym podzieliłam się ile cykli, ile lat się starałam. Jeżeli nie można dzielić się takimi wspomnieniami, to przepraszam Już nic nie piszęwątek „ciąża” bo jesteśmy w ciąży nie? Czy złe? wybaczcie ale nie myśle
reklama
przepraszam ale wszystko mnie ostatnio baw, śmieje się jak głupia do sera może to tez objaw? pisz śmiało o wszystkim czego chceszTo chyba była sugestia co do mojego postu, w którym podzieliłam się ile cykli, ile lat się starałam. Jeżeli nie można dzielić się takimi wspomnieniami, to przepraszam Już nic nie piszę
Ann_
Fanka BB :)
dlaczego miałabym ci sugerować co możesz pisać. Coś ty każdy może napisać i podzielić się czym chce. Tylko i wyłącznie chodziło mi o to że takie wątki są w Przyszłych mamach. Ale widzę że zostałam źle zrozumiana już na samym początkuTo chyba była sugestia co do mojego postu, w którym podzieliłam się ile cykli, ile lat się starałam. Jeżeli nie można dzielić się takimi wspomnieniami, to przepraszam Już nic nie piszę
ja w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi bo mam problemy z myśleniem już od tygodnia, praca mnie wykańcza a można przenieść jak najbardziej mi to obojętne gdzie „będziemy”dlaczego miałabym ci sugerować co możesz pisać. Coś ty każdy może napisać i podzielić się czym chce. Tylko i wyłącznie chodziło mi o to że takie wątki są w Przyszłych mamach. Ale widzę że zostałam źle zrozumiana już na samym początku
Ann_
u mnie też już chyba hormony dają znaćja w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi bo mam problemy z myśleniem już od tygodnia, praca mnie wykańcza a można przenieść jak najbardziej mi to obojętne gdzie „będziemy”
No nie wiem możemy albo po prostu tu zostawić wątek i przenieść się na Przyszłe mamy (tam założyłam wątek) albo zostać tu i poczekać czy admin (@aniaslu) będzie mógł przypiąć ten wątek w tym miejscu gdzie są pozostałe. Ja się nie znam na technicznej stronie działania forum
Stokrotka2021
Witaj...może to głupie pytanie ...przepraszam za nie...al,e co czułaś ,że miałaś odczucie ,ze to ciąża?Cześć,
Postanowiłam założyć nowy wątek dla styczniowych mam 2022r. Widzialam, że już ktoś założył podobny, ale to chyba tutaj powinien się znajdować. Musimy poczekać, aż dodadzą ten wątek do przypiętych tematów jak pozostałe wątki przyszłych mam. Zapraszam każda styczniowke.
U mnie ciąża bardzo z zaskoczenia. Absolutnie nie planowana wręcz byłam w wielkim szoku kiedy się pokazały dwie kreski po spóźnionej miesiączce. Te mam barsoz regularne, zresztą ja zawsze czuje w danym cyklu że coś się dzieje. Organizm daje mi odczuć, że to już początek poczęcia. No nie przedłużając tego pierwszego postu. Jak dobrze się wszystko skończy to będzie moje 4 dziecko. Ciąża to numer 6
Ann_
reklama
monnkej
Oki to przechodzę i tu!
Dziś 5+0 beta powtarzana co 48h: 20mlU, 82mlU, 487mlU
Wizyta 05.05
1,5 roku starań
Gratulacje dla Was
Dziś 5+0 beta powtarzana co 48h: 20mlU, 82mlU, 487mlU
Wizyta 05.05