reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
To chyba była sugestia co do mojego postu, w którym podzieliłam się ile cykli, ile lat się starałam. Jeżeli nie można dzielić się takimi wspomnieniami, to przepraszam😃 Już nic nie piszę😂
przepraszam ale wszystko mnie ostatnio baw, śmieje się jak głupia do sera może to tez objaw? 🤪🤣🤣 pisz śmiało o wszystkim czego chcesz 🥰

Dziewczyny, nie nie, ja nic złego nie sugeruje. Wątek może być także tutaj. Po prostu wszystkie wątki przyszłych mam są w Przyszłych mamach i tam są przypinane na stałe. Tylko o to mi chodziło.

To chyba była sugestia co do mojego postu, w którym podzieliłam się ile cykli, ile lat się starałam. Jeżeli nie można dzielić się takimi wspomnieniami, to przepraszam😃 Już nic nie piszę😂
dlaczego miałabym ci sugerować co możesz pisać. Coś ty każdy może napisać i podzielić się czym chce. 😊 Tylko i wyłącznie chodziło mi o to że takie wątki są w Przyszłych mamach. Ale widzę że zostałam źle zrozumiana już na samym początku 😔

dlaczego miałabym ci sugerować co możesz pisać. Coś ty każdy może napisać i podzielić się czym chce. 😊 Tylko i wyłącznie chodziło mi o to że takie wątki są w Przyszłych mamach. Ale widzę że zostałam źle zrozumiana już na samym początku 😔
ja w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi bo mam problemy z myśleniem już od tygodnia🤪, praca mnie wykańcza 🤷‍♀️ a można przenieść jak najbardziej mi to obojętne gdzie „będziemy” 🥰

ja w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi bo mam problemy z myśleniem już od tygodnia🤪, praca mnie wykańcza 🤷‍♀️ a można przenieść jak najbardziej mi to obojętne gdzie „będziemy” 🥰
u mnie też już chyba hormony dają znać 😱
No nie wiem możemy albo po prostu tu zostawić wątek i przenieść się na Przyszłe mamy (tam założyłam wątek) albo zostać tu i poczekać czy admin (@aniaslu) będzie mógł przypiąć ten wątek w tym miejscu gdzie są pozostałe. Ja się nie znam na technicznej stronie działania forum 🙈

Cześć,
Postanowiłam założyć nowy wątek dla styczniowych mam 2022r. Widzialam, że już ktoś założył podobny, ale to chyba tutaj powinien się znajdować. Musimy poczekać, aż dodadzą ten wątek do przypiętych tematów jak pozostałe wątki przyszłych mam. Zapraszam każda styczniowke.

U mnie ciąża bardzo z zaskoczenia. Absolutnie nie planowana wręcz byłam w wielkim szoku kiedy się pokazały dwie kreski po spóźnionej miesiączce. Te mam barsoz regularne, zresztą ja zawsze czuje w danym cyklu że coś się dzieje. Organizm daje mi odczuć, że to już początek poczęcia. No nie przedłużając tego pierwszego postu. Jak dobrze się wszystko skończy to będzie moje 4 dziecko. Ciąża to numer 6 🙈🙈
Witaj...może to głupie pytanie ...przepraszam za nie...al,e co czułaś ,że miałaś odczucie ,ze to ciąża?

reklama
Oki to przechodzę i tu!

Dziś 5+0 💗💗💗beta powtarzana co 48h: 20mlU, 82mlU, 487mlU 🥳
Wizyta 05.05
1,5 roku starań

Gratulacje dla Was 🍀🍀🍀

Załączniki

• B124E644-5FA4-4763-A11E-F708CBD32B89.jpeg
    B124E644-5FA4-4763-A11E-F708CBD32B89.jpeg
    767,4 KB · Wyświetleń: 268
  • A837AE3E-1CE0-490B-AE7E-B84F774AC55E.jpeg
    A837AE3E-1CE0-490B-AE7E-B84F774AC55E.jpeg