reklama
Wiedzialam! Gratulacje! czyli połowę porodu praktycznie ogarnelas sama na chacie mega.. jak już odzyskasz siły to czekamy na relacjeNie było czasu. W środę o 20 byłyśmy już rozpakowane. Przed ktg okazało się przy badaniu ginekologicznym 5cm rozwarcia
Zostałyśmy tylko myJaki tu spokój
Ja też jeszcze w dwupaku chociaż chciałabym żeby już było poZostałyśmy tylko my
Smakpomaranczy
Początkująca w BB
U mnie tez cisza a termin na poniedziałek…Zostałyśmy tylko my
Chociaż nad ranem miałam taki ból jak na okres i liczyłam że wreszcie się zaczęło ale młody tylko sprawdza moją cierpliwość
freedom-soul
Zaciekawiona BB
My też czekamy… Termin cesarki na 26.01 ( chociaż termin porodu na 27.01). Oby nie chciało się Młodej wcześniej . Także na razie ostatnie przygotowania…Jaki tu spokój
reklama
Hej. Ja byłam nastawiona na poród SN.A czy są tu dziewczyny które nie chciały mieć cesarki i jednak miały? Co się takiego wydarzyło? Bo ja się strasznie boję cesarki, statystyki mnie przerażają. Może któraś z Was jest w stanie mnie uspokoić?
Wcześnie przy pierwszej córce miałam cc.
Mój poród zaczął się SN ale zakończył cc. Gdybym dzisiaj miała świadomość, taką jak przy porodzie, z pocałowaniem ręki poprosiłabym o cc.
Podziwiam dziewczyny, które rodzą SN.
My od wczoraj w domu. W szpitalu spędziłam ponad tydzień. Myślałam, że już nigdy nie wyjdę do domu.
Słyszałyście dziewczyny kiedyś o wielowodziu? Okazuje się, że ja miałam. Malutka miała u mnie w brzuchu mega basen
Pozdrawiam i trzymam kciuki, za wszystkie dziewczyny do rozpakowania. Powodzenia i szybkiego rozwiązania
Podziel się: