reklama
Karolina1805
Zaciekawiona BB
Z OM na 18.01@Karolina1805 na kiedy masz termin?
Ja uszykowalam młodemu body z długim rękawem, bluza, spodnie, skarpetki, do tego kombinezon zimowy ale nie jakoś mega gruby, czapka, w nosidełku mam otulacz i kocyk ( kocyk tylko na przykrycie całego nosidełka na wyjście na dwor.) jeśli będzie ciepło to nie zawine go otulaczem. Nasza droga do szpitala to max 5minut.
A jakiś mega ciepły masz ten otulacz?
Zochula
Fanka BB :)
Też nie bardziej wiosenny jest niż zimowy.A jakiś mega ciepły masz ten otulacz?
To mamy podobnieZ OM na 18.01
Ja z OM 16.01, a z USG 18.01
Cześć Dziewczyny Orientujecie się może kiedy lekarz podejmuje decyzję o cięciu w przypadku ułożenia pośladkowego? Czeka do rozpoczęcia akcji czy umawia wcześniej?
Mam termin na 18.01 i dzisiaj wieczorem chyba już ostatnią wizytę, zastanawiam się czy już będziemy umawiane na CC czy jeszcze dostaniemy szansę
reklama
Baby-D
Zaangażowana w BB
Ja bardzo polecam laktator elektryczny Chicco naturally me. Ma możliwość regulowania siły ssania,co jest zbawienne przy bolących sutkach. Do rozkręcenia laktacji przydaje sie też wyświetlacz odliczający czas - tak żeby kontrolować czas na obu piersiach. Mnie się bardzo przydał, nie tylko ja początku,ale przede wszystkim do odciągania pokarmu, kiedy chciałam wyjść i zostawiałam mleko dla dziecka mężowiPytanie do dziewczyn, które już są mamami. Jaki laktator polecacie? Miałam nie kupować, ale coś mam przeczucie, że będzie u mnie problem z karmieniem.
Teraz wyszła nowa wersja tego laktatora - podwójny laktator - ma ja moja siostra, jest mega zadowolona, odciąganie jednocześnie z obu piersi, co pozwala odcedzić sporo czasu
Podziel się: