AliceinWonderland
Fanka BB :)
Ja mam tęW moim szpitalu zalecają szare mydło albo mydło ze srebrem. A czy polecacie jakieś maści na brodawki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tęW moim szpitalu zalecają szare mydło albo mydło ze srebrem. A czy polecacie jakieś maści na brodawki?
Ja mam lano maść z Ziaja (zwykła lanolina)W moim szpitalu zalecają szare mydło albo mydło ze srebrem. A czy polecacie jakieś maści na brodawki?
Kurcze. Byłam w swoim Rossmanie 2 tygodnie temu to babka mi powiedziała, że mini kosmetyki mają tylko w okresie letnim... I też nie mieli pojemniczków... Muszę zapytać w jakimś innym chyba. Dajcie znać czy macie u siebie pojemniczki i mini wersje kosmetyków.Apropo kosmetyków- kupiłam mini z rossmana - myślę że dobra opcja
u nas są cały rok miniaturki i takie zestawy podróżne... Myślę, że może źle Cię zrozumiała jak się tylko pytałaś? Dziwne.Kurcze. Byłam w swoim Rossmanie 2 tygodnie temu to babka mi powiedziała, że mini kosmetyki mają tylko w okresie letnim... I też nie mieli pojemniczków... Muszę zapytać w jakimś innym chyba. Dajcie znać czy macie u siebie pojemniczki i mini wersje kosmetyków.
Zerknij przez aplikację rossmana czy są dostępne w Twoim mieścieKurcze. Byłam w swoim Rossmanie 2 tygodnie temu to babka mi powiedziała, że mini kosmetyki mają tylko w okresie letnim... I też nie mieli pojemniczków... Muszę zapytać w jakimś innym chyba. Dajcie znać czy macie u siebie pojemniczki i mini wersje kosmetyków.
W moim szpitalu zalecają szare mydło albo mydło ze srebrem. A czy polecacie jakieś maści na brodawki?
ja tez
Zamów przez netaKurcze. Byłam w swoim Rossmanie 2 tygodnie temu to babka mi powiedziała, że mini kosmetyki mają tylko w okresie letnim... I też nie mieli pojemniczków... Muszę zapytać w jakimś innym chyba. Dajcie znać czy macie u siebie pojemniczki i mini wersje kosmetyków.
Ja (36t2d) mam takie same objawy prócz boli kości biodrowych. Sama się zastanawiam czy na dniach się nie zacznie akcja…jutro mam gina to zobaczymy jak z szyjka już się bojeZerknij przez aplikację rossmana czy są dostępne w Twoim mieście
Mam na dnie torby wiec zdjęcia nie zrobię ale wszystko mini z isany najbardziej mi pasowało.
Dziewczyny w okolicy 35 tyg napiszcie mi proszę czy macie jakieś objawy zbliżającego się porodu? Napisałam smsa do mojej dr i czekam na odpowiedź ale może bardziej doświadczone z Was mi powiedzą. Od kilku dni mam napinania brzucha kilka razy dziennie (bezbolesne), lekki bol okresowy czasami, od 5 dni prawie codziennie delikatna biegunka, a dzisiaj jeszcze taki bol od kości biodrowych idący w górę raz z lewej raz z prawej strony. Czop nie odpadł. Saczenia wód płodowych nie zaobserwowałam. Dzisisj 35+0. Nie chce panikować I jechać do szpitala bo w domu 3 latka i chce w miarę możliwości być w domu. Moze ktg ? Wizytę mam za tydzień w sobotę bądź możliwość podjechania w środę. Mam założony szewek i już praktycznie brak szyjki wiec leze cały czas. Rozwarcie brak...