agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Ja mam wizytę jutro rano 33+6... Też jestem ciekawa wagi obstawiam z 2500Moj 2973 w 34+3 [emoji85] kto da wiecej? [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytę jutro rano 33+6... Też jestem ciekawa wagi obstawiam z 2500Moj 2973 w 34+3 [emoji85] kto da wiecej? [emoji1787]
Ja tez myslalam, ze z 2500 bedzie mial [emoji1787] daj znac po wizycieJa mam wizytę jutro rano 33+6... Też jestem ciekawa wagi obstawiam z 2500
Teraz będzie Dominik a w domu starszy brat Aleksandera jak u Was z imieniem ?
To super, w razie gdyby urodził się wcześniej to waga będzie już dobraTo mój przebija wszystkich 33+4 i waga 2380, ale centylowo wypada równiutko na 50% lekarz też nic nie mówił, że za duży.. ale mnie ta waga akurat cieszy, bo możliwe, że urodzę sporo wcześniej
Mam coś gęstego ale niedużoTo super, w razie gdyby urodził się wcześniej to waga będzie już dobra
Moja mała w niecałym 33tc miała 2160 i mimo ze lekarka chce mnie do szpitala tydzień szybciej, to moim zdaniem jej waga jest standardowa
Dziewczyny mam pytanie. Czy w okolicy 34tc macie gęste upławy w sporej ilości? Bo się zaczęłam zastanawiać czy czop mi nie odpada powoli bo przy poprzednich pewnie mi odpadł dopiero przy przebiciu wód płodowych
No i dziewczyny zaczyna się... dzisiaj 33+6. Młody wazy 2600g. Ale... szyjki brak. Trzyma się tylko na szewku. Jest położony bardzo nisko. Więc... Aaaaaaaaaaaa!
Mam lezec w domu. Wizyta za 2 tyg. Gdyby się pojawiły skurcze to mam dzwonic i do szpitala.Lekarz nie kazał ci z tego powodu leżeć lub położyć się do szpitala?