reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny :)
Chciałam się przywitać, dziś powinnam dostać okres (cykl 28 dni) i właśnie niedawno zrobiłam test, dwie kreseczki❤️ Bardzo się cieszę, bo jestem po poronieniu na początku zeszłego roku..
Z objawów, to już tydzień temu w weekend zaczęły bolec mnie piersi, ostatnie kilka dni coraz bardziej, kłucie w jajnikach i w sumie na tyle na razie. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, pamietam tamtą ciąże, jak cieszyłam się z objawów, a potem one zaczęły stopniowo znikać, wiedziałam już wtedy, ze coś jest nie tak..
Gratulacje i witaj :) nudnej i książkowej ciąży :D

reklama
No , to ja idę dzien przed Tobą ♡

Ja się biję z myślami co do pracy ... boję się o fasolkę, ale nie wiem czy to już czas by iść na l4 ...chociaz moja praca lekka nie jest :/ dźwiganie dzieci, zarazki itd ..
Po prostu moja mama dzisiaj już się tak wku**** że poruszała niebo i ziemie aby znaleźć mi dobrego fachowca bo wierzcie mi lub nie ... tutaj nigdzie się nie można zarejestrować ! No nie ma terminów !!! Wróciłam taka wściekła z pracy już i zrezygnowana że wzięła sprawy w swoje ręce i udało jej się dodzwonić do bardzo dobrego specjalisty niedaleko Nas .. no i poprosiła go aby zadzwonił do mnie i mnie uspokoił trochę i wziął mnie pod swoje skrzydła bo oczywiście moja Pani gin już się nie odezwała mino że do niej pisałam z prośba o termin .. także mam swój oficjalny termin 26.05 na godzinę 13 :) to według miesiączki będzie 6t6d ,mówił ze wcześniej nie ma sensu bo będę tylko się stresować .. kazał się nie denerwować , myśleć pozytywnie , brać witaminki i się oszczędzać a w robocie ściemniać jak się da i nie patrzeć na kogoś .... [emoji1787]

Piękne krechy:) witaj w styczniówkach ♡
Chciałam się przywitać, dziś powinnam dostać okres (cykl 28 dni) i właśnie niedawno zrobiłam test, dwie kreseczki[emoji3590] Bardzo się cieszę, bo jestem po poronieniu na początku zeszłego roku..
Z objawów, to już tydzień temu w weekend zaczęły bolec mnie piersi, ostatnie kilka dni coraz bardziej, kłucie w jajnikach i w sumie na tyle na razie. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, pamietam tamtą ciąże, jak cieszyłam się z objawów, a potem one zaczęły stopniowo znikać, wiedziałam już wtedy, ze coś jest nie tak..

No , to ja idę dzien przed Tobą ♡

Ja się biję z myślami co do pracy ... boję się o fasolkę, ale nie wiem czy to już czas by iść na l4 ...chociaz moja praca lekka nie jest :/ dźwiganie dzieci, zarazki itd ..
Ja gdybym pracowała w żłobku to ze względu na różne choroby wieku wczesnodziecięcego poszłabym na zwolnienie.

Idę na wizytę 25maja, powinno już być serduszko i porozmawiam z moją gin co ona o tym myśli... ale też skłaniam się ku zwolnieniu ...
Mój gin już mi przez telefon powiedział ze od razu wypisuje mi zwolnienie , nie jest za tym abym pracowała w markecie w trakcie ciąży i panującej pandemii , zapytałam się go a co w momencie kiedy chciałabym jeszcze popracować bo żal mi zostawiać wszystkich na lodzie .. to kazał mi odpowiedzieć sobie na pytanie czy im byłoby żak gdyby mi się coś stało ... i widzimy się na wizycie ..

Witaj, piekne kreseczki [emoji3059] zdrowej i nudnej ciąży [emoji8]
Chciałam się przywitać, dziś powinnam dostać okres (cykl 28 dni) i właśnie niedawno zrobiłam test, dwie kreseczki[emoji3590] Bardzo się cieszę, bo jestem po poronieniu na początku zeszłego roku..

reklama
Cześć dziewczyny, bardzo nie zapeszajac powoli chciałabym do was dołączyć ☺️ W dniu miesiączki beta 106.3, po 48h 215.0
4tc+2d według aplikacji

trzymajcie kciuki ♥️

Załączniki

• A1CCC0EC-67B4-4C6D-9B4E-5CE2606E73A5.jpeg
    A1CCC0EC-67B4-4C6D-9B4E-5CE2606E73A5.jpeg
    34 KB · Wyświetleń: 88
Do góry