a co się stało kochana?No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
reklama
No ja 29.03 ale nieregularne - nie wiem czy to ma tez znaczenie... to czekanie nas nauczy cierpliwości do maleństwaJa już nie ogarniam tych tygodni. Zainstalowałam dwie aplikacje i w każdej pokazuje mi inny tydzień ostatni okres miałam 28.03. i teraz nie wiem czy jak pójdę w piątek, to czy cokolwiek zobaczę... ehhh
Witaj, jak się czujesz? kiedy planujesz wizytę? Piękna beta niech dalej pięknie rośnie Hej mam taki sam termin i też wizytuje 17.05 [emoji3059]
Czuje się o dziwo całkiem nienajgorzej tylko strasznie senna jestem i rozdrażniona..30 kwietnia zrobiłam test i po majówce od razu umówiłam się do lekarza, byłam już na jednej wizycie w piątek ale mimo że wg obliczeń jestem dziś w 5+4 lub 5+6 to lekarka stwierdziła że jest za wcześnie żeby potwierdzić ciążę i żeby przyjść w 7 tygodniu. Mąż umówił mi wizytę na jutro wieczorem u prywatnego ginekologa choć przyznam szczerze że się troche stresuje bo nie przepadam za ginekologami mężczyznami no i z poprzednim partnerem miałam duże problemy żeby zajść w ciążę a do tego dwa razy poroniłam. Ale staram się myśleć pozytywnie..
Mamazbb
Fanka BB :)
Myślę że za tydzień będzie już wszytko pięknie widać [emoji846] ja mam właśnie wizytę 17.05 i według Om będzie to 6+1, zastanawiam się czy coś zobaczę...
Myślę że u Ciebie będzie już pieknie widać.sytuacja jak u mnie, z ostatniej OM wychodzi 6+1 z usg 5+3 wiec różnica 4dni. Podobna wielkość pęcherzyka. Przy pęcherzyku 2,5cm mówił mi dziś lekarz widać zarodek wiec jeszcze trochę. Mówił, ze może to być kwestia 3/4 dni i się nie martwić.
Cos się stało?Ja już nie ogarniam tych tygodni. Zainstalowałam dwie aplikacje i w każdej pokazuje mi inny tydzień [emoji57][emoji57] ostatni okres miałam 28.03. i teraz nie wiem czy jak pójdę w piątek, to czy cokolwiek zobaczę... ehhh
No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
Aha no to w takim razie ten tydzień z USG bardzo możliwy ja owulację miałam 15.04 i dziś 5t4dowulacje akurat wiem kiedy miałam bo byłam na monitoringu był to 14.04
Co się stało?????
No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
a No zobacz, tak się znam tyle siedzę na tym forum bo już od stycznia ja mam do jutra zwolnienie, zadzwonie z rana na teleporade do rodzinnej bo w pracy wiedza, ze już prawdopodobnie nie wrócę... jak moja Pani gin nie potwierdzi Jo za wcześnie to na południe rodzinna... dziwnie byłoby być znów tam i każdy by na mnie patrzył bo napewno się rozniosło...Aha no to w takim razie ten tydzień z USG bardzo możliwy ja owulację miałam 15.04 i dziś 5t4d
słodka_beza
Oj uwierz mi, nie będzie tak samo panikuje jak wcześniejNo to fakt nie znam się i dlatego ta panika lekka przy drugim będzie już wszystko takie proste
Aga87lan
Po prostu moja mama dzisiaj już się tak wku**** że poruszała niebo i ziemie aby znaleźć mi dobrego fachowca bo wierzcie mi lub nie ... tutaj nigdzie się nie można zarejestrować ! No nie ma terminów !!! Wróciłam taka wściekła z pracy już i zrezygnowana że wzięła sprawy w swoje ręce i udało jej się dodzwonić do bardzo dobrego specjalisty niedaleko Nas .. no i poprosiła go aby zadzwonił do mnie i mnie uspokoił trochę i wziął mnie pod swoje skrzydła bo oczywiście moja Pani gin już się nie odezwała mino że do niej pisałam z prośba o termin .. także mam swój oficjalny termin 26.05 na godzinę 13 to według miesiączki będzie 6t6d ,mówił ze wcześniej nie ma sensu bo będę tylko się stresować .. kazał się nie denerwować , myśleć pozytywnie , brać witaminki i się oszczędzać a w robocie ściemniać jak się da i nie patrzeć na kogoś ....
reklama
AliceinWonderland
No właśnie dobre pytanie. Jedna aplikacja pokazuje mi 6 tydzień, a druga 7 )) I weź tu bądź mądryA który będziesz miała tydzień?
Podziel się: