Wydaje mi się że może owulacja była ciut wcześniej lub zagnieżdżane zarodka bardzo szybkie
teoretycznie zajmuje to chyba 6 do 12 dni ale wiadomo różne cuda się dzieją[emoji3059] najważniejsze że beta pięknie rośnie, może rzeczywiście ciąża mnoga[emoji846]
Ja to w ogóle zastanawiam się jak to u nas się stało, mamy 3 córki nie planowaliśmy więcej dzieci, stosunek przerywany plus na koniec prezerwatywa... Stosowalismy tą medode do 15 lat, mamy 3 córki gdzie wiem jak do tego doszło i zawsze to był tylko jeden raz prób i się udawało a tu bez prób samo wyszło [emoji2368] w każdym bądź razie czułam to już przed planowana @ bo 9/10dni od owu (czuje zawsze kiedy ją mam) miałam jednodniowe brazowawe plamienie i zaczęłam się czuć jakbym miała lekka grypę żołądkowa... To mnie skłoniło do testowania. Mimo że to zupełnie nie planowane, na początku były łzy, stres, strach jak sobie poradzimy to wiem że maleństwo będzie kochane [emoji3590] widocznie ktoś na górze zaplanował dla mnie taką rolę mamy na pełen etat [emoji4] wiem że będę musiała zmierzyć się pewnie z wieloma negatywnymi opiniami, przeorganizowac swoje życie ale mam wielką nadzieję że wszystko się ułoży[emoji3059] widocznie tak miało być... Ale w życiu bym nie pomyślała że będę mamą 4 dzieci [emoji2960]