reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ale dziś gorąco u nas 😳 ja się bardzo już zaczęłam męczyć, co będzie ze mną później 🙉
Brzuch dziś wyglada od rana jak 5 miesiąc(?) na szczęście waga stoi jeszcze :D
Mam ostatnie już obiecuje pytanie i pregne plus. Kupiłam i jak ja bierzecie? W internecie zalecają rano na pusty żołądek a poprzednią (start) brałam po obiedzie. Jak bierzecie? ☺️
Miłego dnia i zero mdłości ❤️❤️❤️

Ja byłam na spacerze i przy okazji wstąpiłam do niecukierni 😋 powiem Wam, że mi dobrze zrobiło pomimo braku cukru i węgli.

Załączniki

• 20210603_114358.jpg
    20210603_114358.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 66
Ja dzisiaj kolejny dzień się czuje fatalnie :) już mi po prostu ręce opadają... non stop mdłości. Zaczęły się wymioty. Nie mam siły nawet sir wykapać, wypakować ze zmywarki.. NIC. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, bo kolejny miesiąc ucieka mi na leżeniu przy toalecie, a poprawy nie widać :C już mam tego dość
ja mam tak samo. Miałam jeden dzień że czułam się lepiej, a ogólnie jestem jak śnięta ryba. Ja to zrzucam na Luteinę, bo przy niej objawy mi się nasiliły. Czytałam wpisy dziewczyn na forach i często przewija się ten temat, że tak się przy niej dzieje.

ja mam tak samo. Miałam jeden dzień że czułam się lepiej, a ogólnie jestem jak śnięta ryba. Ja to zrzucam na Luteinę, bo przy niej objawy mi się nasiliły. Czytałam wpisy dziewczyn na forach i często przewija się ten temat, że tak się przy niej dzieje.
Tylko ja właśnie nie biorę luteiny :/ rozmawiałam z moja mama i mówiła, ze ona nie miała życia do 7 miesiąca. Znajomi dzwonią, zapraszają na grilla, a ja jedynie jestem w stanie dojść do łazienki :/ już czuje jakbym depresji dostawała

Ja byłam na spacerze i przy okazji wstąpiłam do niecukierni 😋 powiem Wam, że mi dobrze zrobiło pomimo braku cukru i węgli.
Oooo jadłabym.... jutro wyskoczę do cukierni i kupie jakieś dobre ciasto 😊
Mdlosci mnie mecza, jedyne co mogę zjeść to bialy chleb z tostera i dżem. A na obiad suchy makaron 🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry