reklama
Ale dziś gorąco u nas ja się bardzo już zaczęłam męczyć, co będzie ze mną później
Brzuch dziś wyglada od rana jak 5 miesiąc(?) na szczęście waga stoi jeszcze
Mam ostatnie już obiecuje pytanie i pregne plus. Kupiłam i jak ja bierzecie? W internecie zalecają rano na pusty żołądek a poprzednią (start) brałam po obiedzie. Jak bierzecie?
Miłego dnia i zero mdłości
Brzuch dziś wyglada od rana jak 5 miesiąc(?) na szczęście waga stoi jeszcze
Mam ostatnie już obiecuje pytanie i pregne plus. Kupiłam i jak ja bierzecie? W internecie zalecają rano na pusty żołądek a poprzednią (start) brałam po obiedzie. Jak bierzecie?
Miłego dnia i zero mdłości
Felczunia
Fanka BB :)
ja mam tak samo. Miałam jeden dzień że czułam się lepiej, a ogólnie jestem jak śnięta ryba. Ja to zrzucam na Luteinę, bo przy niej objawy mi się nasiliły. Czytałam wpisy dziewczyn na forach i często przewija się ten temat, że tak się przy niej dzieje.Ja dzisiaj kolejny dzień się czuje fatalnie już mi po prostu ręce opadają... non stop mdłości. Zaczęły się wymioty. Nie mam siły nawet sir wykapać, wypakować ze zmywarki.. NIC. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, bo kolejny miesiąc ucieka mi na leżeniu przy toalecie, a poprawy nie widać :C już mam tego dość
AliceinWonderland
Tylko ja właśnie nie biorę luteiny :/ rozmawiałam z moja mama i mówiła, ze ona nie miała życia do 7 miesiąca. Znajomi dzwonią, zapraszają na grilla, a ja jedynie jestem w stanie dojść do łazienki :/ już czuje jakbym depresji dostawałaja mam tak samo. Miałam jeden dzień że czułam się lepiej, a ogólnie jestem jak śnięta ryba. Ja to zrzucam na Luteinę, bo przy niej objawy mi się nasiliły. Czytałam wpisy dziewczyn na forach i często przewija się ten temat, że tak się przy niej dzieje.
Oooo jadłabym.... jutro wyskoczę do cukierni i kupie jakieś dobre ciastoJa byłam na spacerze i przy okazji wstąpiłam do niecukierni powiem Wam, że mi dobrze zrobiło pomimo braku cukru i węgli.
Mdlosci mnie mecza, jedyne co mogę zjeść to bialy chleb z tostera i dżem. A na obiad suchy makaron
Haha ja z rana jedyne co mogłam przełknąć to buła z dżememOooo jadłabym.... jutro wyskoczę do cukierni i kupie jakieś dobre ciasto
Mdlosci mnie mecza, jedyne co mogę zjeść to bialy chleb z tostera i dżem. A na obiad suchy makaron
Noo to mi ratuje życie bo dżem nie ma takiego mocnego zapachu wiec jakos idzieHaha ja z rana jedyne co mogłam przełknąć to buła z dżemem
Aga87lan
Mnie tez ratuje rano dżemikNoo to mi ratuje życie bo dżem nie ma takiego mocnego zapachu wiec jakos idzie
reklama
Hahhaha czyli mamy podobne smaki a najlepsze jest to ze nigdy tych kanapek z dżemem nie jadłamMnie tez ratuje rano dżemik
Podziel się: