reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Hej mamyśki ♡ kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty:)
Mój synek wstał dziś i 5.20 ... Im szybciej się budzi tym gorsze mam mdłości.. mało to wychowawcze, ale właśnie ogląda bajki...
Ja dziś miałam niespokojną noc , jak nie siku to mnie coś bolało, to mi niewygodnie, to się synek przebudził, ogólnie kiepsko , więc jak tylko go przyprowadzę do pkola i wrócę do domu- spanie i lenistwo!
Miłego dnia:)

Mój synek wstał dziś i 5.20 ... Im szybciej się budzi tym gorsze mam mdłości.. mało to wychowawcze, ale właśnie ogląda bajki...
Ja dziś miałam niespokojną noc , jak nie siku to mnie coś bolało, to mi niewygodnie, to się synek przebudził, ogólnie kiepsko , więc jak tylko go przyprowadzę do pkola i wrócę do domu- spanie i lenistwo!
Zazdroszczę tego spania i lenistwa!!!😅 ale niedługo ja pójdę na l4 😁
Mam to samo co ty, a to siku, a to piersi bola, a to mąż rzuca się po łóżku 🤣

powiem Wam, ze tez miałam dziwna noc. Co chwilę siku. Zasnęłam z bólem brzucha. Później się zestresowałam i chyba dlatego non stop się budziłam 😞

U mnie wzbraniałam się przed tym rękami i nogami ale jak tylko moja córeczka się budzi w nocy to biorę ją do łóżka bo wiem, że dzięki temu pośpimy chociaż do 7 😅 ale spoko codziennie rano jej mówię "Alicja dzisiaj ostatni raz spałaś z mamusią i tatusiem " 😅
powiem Wam, ze tez miałam dziwna noc. Co chwilę siku. Zasnęłam z bólem brzucha. Później się zestresowałam i chyba dlatego non stop się budziłam 😞
Ja też zasnęłam z bólem brzucha 😰 aż mnie to niepokoiło ale teraz na szczęście już lepiej. Musi być bo wizyta dopiero za 7 dni 😰

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji3590] będzie wszystko dobrze [emoji3590]oczywiście czekam na wieści [emoji3059]

Miłego dnia mamy, drogie mamusie [emoji3590]
Zaczynam się kochane denerwować jutro , wizyta na 12:30 stresuje się [emoji51] jutro 6+6
Ja tez mam jutro wizytę, jeszcze w miarę luz, ale rano będę umierać z nerwów. Chociaż i tak mnie trochę uspokoiły wyniki badań, bo progesteron po luteinie się podniósł z 20 do 33, TSH super spadło po zwiększeniu dawki. I lekarz po tym jak poleciał progesteron kazał mi zrobić betę, to zrobiłam wczoraj i wynik ponad 180 tyś [emoji85] teraz już na nic nie mam wpływu, staram się wierzyć, ze będzie dobrze.
Ja jutro o 13:00 wiec idziemy prawie w tym samym czasie. Też już trochę się denerwuję

Ja nie mam problemu z tym że śpi z nami , przynajmniej jam na razie :D ale pobudki o 5 są dla mnie ciężkie ... cały czas mnie mdli ... i mi się odbija niczym
U mnie wzbraniałam się przed tym rękami i nogami ale jak tylko moja córeczka się budzi w nocy to biorę ją do łóżka bo wiem, że dzięki temu pośpimy chociaż do 7 [emoji28] ale spoko codziennie rano jej mówię "Alicja dzisiaj ostatni raz spałaś z mamusią i tatusiem " [emoji28]

Ja też zasnęłam z bólem brzucha [emoji27] aż mnie to niepokoiło ale teraz na szczęście już lepiej. Musi być bo wizyta dopiero za 7 dni [emoji27]

reklama
Ja nie mam problemu z tym że śpi z nami , przynajmniej jam na razie :D ale pobudki o 5 są dla mnie ciężkie ... cały czas mnie mdli ... i mi się odbija niczym
Ja uwielbiam jak się do mnie tuli ale sobie mówię, że po to ma łóżeczko żeby w nim spać 🙈 ale nie potrafię jej odłożyć, łóżko 2x2m a ona i tak pcha się na moją poduszkę 🥰 mąż trochę zazdrosny bo mówi ile razy by ją do siebie przesuwał w nocy ona i tak z powrotem przez sen się do mnie przyczłapie 🙈🥰

Nie zazdroszczę dolegliwości 😰 oby jak najprędzej Ci minęły ♥️

Do góry