reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny czy puchniecie? Wywala Wam brzuch? Ja od jakiegos czasu trzymam wodę mimo, że sporo piję. Dziś włożyłam jeansy i mi ciasno w brzuchu było 😣 mam tak jak jem białe pieczywo, ale nie jem juz od dawna...

Na internetach piszą, że brzuch jesy widoczny kolo 12-go tyg, a u mnie dopiero koniec 7-go... Kiepski mam dzień 😫

Dziewczyny czy puchniecie? Wywala Wam brzuch? Ja od jakiegos czasu trzymam wodę mimo, że sporo piję. Dziś włożyłam jeansy i mi ciasno w brzuchu było 😣 mam tak jak jem białe pieczywo, ale nie jem juz od dawna...
Mi też strasznie spuchł brzuch pomimo tego, że jakoś dużo nie jem i nie przytyłam wiele. Gdzieś czytałam, że jakiś hormon powoduje rozluźnienie się mięśni brzucha i miednicy i brzuch może wydawać się odrobinę większy. To zatrzymanie wody w organizmie też może być powodem „brzucha”.

Chyba coś w tym jest .. ja też mam problem z brzuchem .. nie idzie go wciągnąć 🥺 chociaż zawsze miałam odstający brzuszek troszkę ..

Chyba coś w tym jest .. ja też mam problem z brzuchem .. nie idzie go wciągnąć 🥺 chociaż zawsze miałam odstający brzuszek troszkę ..
Mi też strasznie spuchł brzuch pomimo tego, że jakoś dużo nie jem i nie przytyłam wiele. Gdzieś czytałam, że jakiś hormon powoduje rozluźnienie się mięśni brzucha i miednicy i brzuch może wydawać się odrobinę większy. To zatrzymanie wody w organizmie też może być powodem „brzucha”.
No to mnie troszkę pocieszyłyście. Myślałam, że to ze mną coś jest nie tak.

reklama
Nie powiedzieliśmy, chociaż bardzo byśmy chcieli 😊 trzeba trochę swoje odczekać... zjadłam 3 kawałki jabłecznika... mam nadzieje ze nie liczyli mi i się nie domyśla 😂 tak samo jak namawiali na piwo do grilla... „nie mam ochoty dzisiaj” nie lubię kłamać a muszę 🤷‍♀️

Do góry