reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Aga a kiedy ty miałaś ostatnia @?
Ale wiecie co patrzę teraz na to zaświadczenie ... i tam jest wpisana data 23.12.2021 a ja z tego całego szczęście nią zapytałam się co to za data !!!!! Chwile przed tum pytała się o miesiączkę i kręciła sobie na takim kole tekturowymi coś ... to nie jest chyba termin porodu ?!?!?! To są same święta !!!

Gratulacje! Mam nadzieję, że będziesz się teraz mniej stresować [emoji4] piękna fasolka[emoji4]

Może to być termin porodu z OM[emoji846] A na usg według wielkości pęcherzyka jesteś w 5+0, dobrze widzę? Czyli bardziej styczeń?[emoji846] w każdym razie, na polowkowych powinno się wyjaśnić [emoji4]
Ale wiecie co patrzę teraz na to zaświadczenie ... i tam jest wpisana data 23.12.2021 a ja z tego całego szczęście nią zapytałam się co to za data !!!!! Chwile przed tum pytała się o miesiączkę i kręciła sobie na takim kole tekturowymi coś ... to nie jest chyba termin porodu ?!?!?! To są same święta !!!

Hehe ja miałam z synkiem termin na 21.12 haha urodziłam 19stego i się tak sieczylam że będę w domu na święta a tu kicha byliśmy długo w szpitalu i wyszlismy w 2 dzień świąt dopiero [emoji85] synek miał infekcje układu moczowego więc musiał dostać antybiotyk. A serduszko bilo? Bo jakby to był ten termin to byłabyś chyba już w 8tc jakoś tak albo i 9

Hehe ja miałam z synkiem termin na 21.12 haha urodziłam 19stego i się tak sieczylam że będę w domu na święta a tu kicha byliśmy długo w szpitalu i wyszlismy w 2 dzień świąt dopiero [emoji85] synek miał infekcje układu moczowego więc musiał dostać antybiotyk. A serduszko bilo? Bo jakby to był ten termin to byłabyś chyba już w 8tc jakoś tak albo i 9
Nie kochana to sam pęcherzyk ciążowy :) jestem w 5 tygodniu

Gratulacje! Mam nadzieję, że będziesz się teraz mniej stresować [emoji4] piękna fasolka[emoji4]

Może to być termin porodu z OM[emoji846] A na usg według wielkości pęcherzyka jesteś w 5+0, dobrze widzę? Czyli bardziej styczeń?[emoji846] w każdym razie, na polowkowych powinno się wyjaśnić [emoji4]
Ona wklepala na usg termin ostatniej miesiączki :) nawet chyba nie mierzyła pęcherzyka , upewnialysmy się tylko czy jest na swoim miejscu ☺️

reklama
Drogie Mamuśki, wiem, ze cześć z Was to już doświadczone mamy, ale cześć pewnie jest tak zielona jak ja. Wiec chciałam Wam tylko polecić fantastyczne książki o ciąży i macierzyństwie. Sama długo zastanawiałam się które kupić i póki co strzał w dziesiątkę. Załączam Wam zdjęcie, miłej nocki 😍
Ooo! Dzięki! Dzisiaj szukałam jakiejś opini na temat tych książek :) myślę że jak jest tutaj polecana to sobie też kupię 🥰

Do góry