reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Aga a kiedy ty miałaś ostatnia @?
Ale wiecie co patrzę teraz na to zaświadczenie ... i tam jest wpisana data 23.12.2021 a ja z tego całego szczęście nią zapytałam się co to za data !!!!! Chwile przed tum pytała się o miesiączkę i kręciła sobie na takim kole tekturowymi coś ... to nie jest chyba termin porodu ?!?!?! To są same święta !!!

Gratulacje! Mam nadzieję, że będziesz się teraz mniej stresować [emoji4] piękna fasolka[emoji4]

Może to być termin porodu z OM[emoji846] A na usg według wielkości pęcherzyka jesteś w 5+0, dobrze widzę? Czyli bardziej styczeń?[emoji846] w każdym razie, na polowkowych powinno się wyjaśnić [emoji4]
Ale wiecie co patrzę teraz na to zaświadczenie ... i tam jest wpisana data 23.12.2021 a ja z tego całego szczęście nią zapytałam się co to za data !!!!! Chwile przed tum pytała się o miesiączkę i kręciła sobie na takim kole tekturowymi coś ... to nie jest chyba termin porodu ?!?!?! To są same święta !!!

Hehe ja miałam z synkiem termin na 21.12 haha urodziłam 19stego i się tak sieczylam że będę w domu na święta a tu kicha byliśmy długo w szpitalu i wyszlismy w 2 dzień świąt dopiero [emoji85] synek miał infekcje układu moczowego więc musiał dostać antybiotyk. A serduszko bilo? Bo jakby to był ten termin to byłabyś chyba już w 8tc jakoś tak albo i 9

Hehe ja miałam z synkiem termin na 21.12 haha urodziłam 19stego i się tak sieczylam że będę w domu na święta a tu kicha byliśmy długo w szpitalu i wyszlismy w 2 dzień świąt dopiero [emoji85] synek miał infekcje układu moczowego więc musiał dostać antybiotyk. A serduszko bilo? Bo jakby to był ten termin to byłabyś chyba już w 8tc jakoś tak albo i 9
Nie kochana to sam pęcherzyk ciążowy :) jestem w 5 tygodniu

Gratulacje! Mam nadzieję, że będziesz się teraz mniej stresować [emoji4] piękna fasolka[emoji4]

Może to być termin porodu z OM[emoji846] A na usg według wielkości pęcherzyka jesteś w 5+0, dobrze widzę? Czyli bardziej styczeń?[emoji846] w każdym razie, na polowkowych powinno się wyjaśnić [emoji4]
Ona wklepala na usg termin ostatniej miesiączki :) nawet chyba nie mierzyła pęcherzyka , upewnialysmy się tylko czy jest na swoim miejscu ☺️

reklama
Drogie Mamuśki, wiem, ze cześć z Was to już doświadczone mamy, ale cześć pewnie jest tak zielona jak ja. Wiec chciałam Wam tylko polecić fantastyczne książki o ciąży i macierzyństwie. Sama długo zastanawiałam się które kupić i póki co strzał w dziesiątkę. Załączam Wam zdjęcie, miłej nocki 😍
Ooo! Dzięki! Dzisiaj szukałam jakiejś opini na temat tych książek :) myślę że jak jest tutaj polecana to sobie też kupię 🥰

Do góry