reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
My mamy piękne zdjęcia z usg 3D, widać jak mała ssie kciuka, stópki dokładnie, cała buzie jak się zmieniała od 22 tygodnia do teraz. I moj mąż co wizytę wchodzi ze mną do gabinetu.
Ja jestem co tydzień albo i dwa razy w tyg, a jak mi tego mało to w łik do mojego ginka 3h drogi.
Teraz to mam jakiegos stracha niesamowitego. Jakaś spokojniejsza sie robie jak zobaczę tego uśmiechniętego buziolka [emoji4]

Wiemy. Tvn24 przypomina :)
U mnie 33 tydzień to już blisko 37go bezpiecznego.

Ciśnienie slicznie mi zleciało. Więc juz jestem spokojniejsza ze te 4 tyg jeszcze synuś w brzuszku pobędzie
To u mnie 10 tygodni bo właśnie zaczynac będę 30 za dni pare. Ja to mam cisnienie jak kura przy wybiegu 110/60. Ale za to tarczyca sie uaktywnila i cukrzyca przy krzywej wyszła.

My mamy piękne zdjęcia z usg 3D, widać jak mała ssie kciuka, stópki dokładnie, cała buzie jak się zmieniała od 22 tygodnia do teraz. I moj mąż co wizytę wchodzi ze mną do gabinetu.
Moj na kazdej być nie może. Nie dosc ze ja czesto latam na te wizyty. To jeszcze musi mnie reprezentować na spotkaniach z inwestorami czy u inspektora. Ktos musi z naszej dwójki być.
Ale jak juz jest to ma wiecej pytan niz ja [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy to normalne ze mi sie odbija, ze mniej jem, ze dziecko tak kopie, ze sie budze itp [emoji85][emoji85][emoji85] milion pytań hahahaha
Co do foci to wlasnie wybieram i zamawiam fotoksiazke, żeby sie nie zniszczyły.
Mam usg sprzed 21 lat i ledwo ledwo co widać

To u mnie 10 tygodni bo właśnie zaczynac będę 30 za dni pare. Ja to mam cisnienie jak kura przy wybiegu 110/60. Ale za to tarczyca sie uaktywnila i cukrzyca przy krzywej wyszła.
Czyli za 7 tyg juz będziesz "w terminie".
Cisnienie masz super.
Ja nadal na jodid. Z Niemiec sprowadzalam bo u nad w aptekach pl zero.
Za 2 tyg wyjezdzamy wreszcie z gór wiec mam nadzieje ze poprawi sie na ostatniej prostej FT3.
Od tygodnia doszły mi skurcze nog- takie sie uwa niespokojne zrobiły, szczególnie wieczorem. Nie nawidze przez to nocy. Bo długo zasnąć nie mogę. A pozniej sie budzę i tez to uczucie wraca

Czyli za 7 tyg juz będziesz "w terminie".
Cisnienie masz super.
Ja nadal na jodid. Z Niemiec sprowadzalam bo u nad w aptekach pl zero.
Za 2 tyg wyjezdzamy wreszcie z gór wiec mam nadzieje ze poprawi sie na ostatniej prostej FT3.
Od tygodnia doszły mi skurcze nog- takie sie uwa niespokojne zrobiły, szczególnie wieczorem. Nie nawidze przez to nocy. Bo długo zasnąć nie mogę. A pozniej sie budzę i tez to uczucie wraca
Bo w ogole byly problemy z lekami w polsce niekty trzeba bylo dlugo czekać na sprowadzenie. Tez mialam skurcze prawej lydki ale jak bralam magzez to mnie brzuch bolał ogolnie biorę witaminki prenatal clasic .

reklama
Bo w ogole byly problemy z lekami w polsce niekty trzeba bylo dlugo czekać na sprowadzenie. Tez mialam skurcze prawej lydki ale jak bralam magzez to mnie brzuch bolał ogolnie biorę witaminki prenatal clasic .
Ja biorę teraz:
Dopegyt 3x 2
Magne b6 3x1
Mama dha premium plus 1x1
Jodid 1x1
I szczerze (skromnie) jestem z siebie bardzo dumna. Nawet jak mialam kiedys antybiotyki, kuracje po operacjach czy cos.. to max 3-4 dni regularnego brania, pomimo przypominajek w tel, szykowania w pojemniczkach itp.
A teraz od lipca 2018 !!! Dzień dnia coś łykam, pieknie i regularnie [emoji4][emoji4][emoji4]

Do góry