reklama
Ja jestem co tydzień albo i dwa razy w tyg, a jak mi tego mało to w łik do mojego ginka 3h drogi.My mamy piękne zdjęcia z usg 3D, widać jak mała ssie kciuka, stópki dokładnie, cała buzie jak się zmieniała od 22 tygodnia do teraz. I moj mąż co wizytę wchodzi ze mną do gabinetu.
Teraz to mam jakiegos stracha niesamowitego. Jakaś spokojniejsza sie robie jak zobaczę tego uśmiechniętego buziolka [emoji4]
Katzaglu
Zaangażowana w BB
To u mnie 10 tygodni bo właśnie zaczynac będę 30 za dni pare. Ja to mam cisnienie jak kura przy wybiegu 110/60. Ale za to tarczyca sie uaktywnila i cukrzyca przy krzywej wyszła.Wiemy. Tvn24 przypomina
U mnie 33 tydzień to już blisko 37go bezpiecznego.
Ciśnienie slicznie mi zleciało. Więc juz jestem spokojniejsza ze te 4 tyg jeszcze synuś w brzuszku pobędzie
Moj na kazdej być nie może. Nie dosc ze ja czesto latam na te wizyty. To jeszcze musi mnie reprezentować na spotkaniach z inwestorami czy u inspektora. Ktos musi z naszej dwójki być.My mamy piękne zdjęcia z usg 3D, widać jak mała ssie kciuka, stópki dokładnie, cała buzie jak się zmieniała od 22 tygodnia do teraz. I moj mąż co wizytę wchodzi ze mną do gabinetu.
Ale jak juz jest to ma wiecej pytan niz ja [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy to normalne ze mi sie odbija, ze mniej jem, ze dziecko tak kopie, ze sie budze itp [emoji85][emoji85][emoji85] milion pytań hahahaha
Co do foci to wlasnie wybieram i zamawiam fotoksiazke, żeby sie nie zniszczyły.
Mam usg sprzed 21 lat i ledwo ledwo co widać
Czyli za 7 tyg juz będziesz "w terminie".To u mnie 10 tygodni bo właśnie zaczynac będę 30 za dni pare. Ja to mam cisnienie jak kura przy wybiegu 110/60. Ale za to tarczyca sie uaktywnila i cukrzyca przy krzywej wyszła.
Cisnienie masz super.
Ja nadal na jodid. Z Niemiec sprowadzalam bo u nad w aptekach pl zero.
Za 2 tyg wyjezdzamy wreszcie z gór wiec mam nadzieje ze poprawi sie na ostatniej prostej FT3.
Od tygodnia doszły mi skurcze nog- takie sie uwa niespokojne zrobiły, szczególnie wieczorem. Nie nawidze przez to nocy. Bo długo zasnąć nie mogę. A pozniej sie budzę i tez to uczucie wraca
Celia89
Fanka BB :)
Ja kilka pierwszych usg straciłam bo mi mamusia ślicznie zalaminowala.xd każde kolejne nam już zeskanowane.
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Bo w ogole byly problemy z lekami w polsce niekty trzeba bylo dlugo czekać na sprowadzenie. Tez mialam skurcze prawej lydki ale jak bralam magzez to mnie brzuch bolał ogolnie biorę witaminki prenatal clasic .Czyli za 7 tyg juz będziesz "w terminie".
Cisnienie masz super.
Ja nadal na jodid. Z Niemiec sprowadzalam bo u nad w aptekach pl zero.
Za 2 tyg wyjezdzamy wreszcie z gór wiec mam nadzieje ze poprawi sie na ostatniej prostej FT3.
Od tygodnia doszły mi skurcze nog- takie sie uwa niespokojne zrobiły, szczególnie wieczorem. Nie nawidze przez to nocy. Bo długo zasnąć nie mogę. A pozniej sie budzę i tez to uczucie wraca
reklama
Ja biorę teraz:Bo w ogole byly problemy z lekami w polsce niekty trzeba bylo dlugo czekać na sprowadzenie. Tez mialam skurcze prawej lydki ale jak bralam magzez to mnie brzuch bolał ogolnie biorę witaminki prenatal clasic .
Dopegyt 3x 2
Magne b6 3x1
Mama dha premium plus 1x1
Jodid 1x1
I szczerze (skromnie) jestem z siebie bardzo dumna. Nawet jak mialam kiedys antybiotyki, kuracje po operacjach czy cos.. to max 3-4 dni regularnego brania, pomimo przypominajek w tel, szykowania w pojemniczkach itp.
A teraz od lipca 2018 !!! Dzień dnia coś łykam, pieknie i regularnie [emoji4][emoji4][emoji4]